Digiajakirjad1. novemberNÄDALA RETSEPTID ⟩ Kohukesel on sünnipäev! Kuidas seda ise teha või hoopis õunakooki panna?
Postimees TV24. aprill 2023«Õhtu!» Saame teada, miks pandi 200 aastat tagasi perekonnanimeks Kompost, Tiss, Lammas ja Põrutaja. Elmo Nüganen ja Piret Krumm arvavad ära, kes on Eesti Tuhkatriinud
Kodu27. veebruar 2023LÕPP RAISKAMISELE ⟩ Eesti toidublogija selgitab, kuidas toidukuludelt märkamatult sadu eurosid säästa
Kodu23. veebruar 2023Eesti kodumajapidamistes tekib inimese kohta aastas just nii palju toidu ülejääke
Elu242. september 2022GALERII ⟩ Eesti tuntuimad toidu- ja kokteilikultuuriarmastajad pidasid Raplamaa metsas lõikuspidu
Kodu2. aprill 2022NÄDALA RETSEPTID ⟩ Mis on kuum küpsetamismoes? Ägedad ideed leivafestivalilt porgandisaiast banaanileivani
Raamatud30. september 2021Aasta kokaraamatu tiitli pälvis Ragne Värgi ülimenukas küpsetamata kookide raamat
Elu2427. juuli 2021Tuntud toidublogija jagas selle suve hittkoogi retsepti: küpsetamata mustika-banoffeekook on peagi ka teie laual!
Pärnu Postimees16. juuli 2021Lahing köögis ⟩ Kas magusal mõõduvõtul toob võidu eestlaslik lähenemine või läänelik mekk?
Raamatud5. juuni 2021Suur luguRagne Värk uue koogiraamatu meeletust menust: ma oleks nagu puuga pähe saanud (1)
Postimees TV3. mai 2021«Õhtu!» Laome stuudio hõrgutisi täis, Robert Rool ja Koit Toome sõidavad kartidega võidu, külas on Tšornobõli sarja operaator Ants Martin Vahur ning joonistame olümpiasportlastele maskotte
Pärnu Postimees7. oktoober 2020Pildid ⟩ Peakokad tõid kaamerasilma ette algava restoranide nädala parimad palad