Päevatoimetaja:
Andres Einmann
+372 666 2072
Saada vihje

Tee pasteeti

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Pardimaksapasteet: maitseb hea koos mustasõstramoosi ja leivaga.
Pardimaksapasteet: maitseb hea koos mustasõstramoosi ja leivaga. Foto: Ragne Värk

Just nüüd, kui ilm tubasemaks sunnib, on õige aeg teha ise leivamääret. Blogikokk Ragne Värk annab retseptid.

Oktoobrikuu kuulub Swissoteli 112 meetri kõrguses supervaatega restoranis Horisont osalt Rannamõisa linnu- ja küülikulihale, millest mõlema firma kokad on kokku pannud põneva maitsmismenüü. Ei puudu sealt pardimaksaparfee ega ka seente ja ürtidega täidetud kanaliha kõrvitsapüreega.

Rannamõisa blogikokk Ragne Värk, kelle autoriallkirja kannab ses menüüs küülikurisoto, annab lugejaile koduseks proovimiseks paar lihtsamat retsepti, kus käiku lähevad linnulised – pardimaks ja toorsuitsune kalkun.

Mõlemad, nii kiluga vürtsitatud pardimaksapasteet kui ka viimastest külmikus leiduvatest kukeseentest toorjuustuvaht koos kalkuniviiluga, toovad kodustesse leivakatetesse vaheldusrikkust ning sobivad ühtviisi hästi peenemat sorti suupistepaladele ja argistele võileibadele.

Pardimaksapasteet

•    250 g jahutatud pardimaksa

Märksõnad

Tagasi üles