Eesti Teatriliidu juhatuse poolt tänavu parimateks meesnäitlejateks valitud Juhan Ulfsak ja Erki Laur auhinnatud lavastuses «Gilgameš ehk igaviku nupp», mis tõi  Von Krahli teatrile teatriauhindade jagamisel ka parima lavastaja, kunstniku, muusika ja parima lavastuse auhinna. Loodetavasti toob teatrite uus rahastamissüsteem erateatritele, nagu seda on Von Krahli teater ja Tartu Uus Teater jt, kindlama ja ehk ka suurema eelarve.
Eesti Teatriliidu juhatuse poolt tänavu parimateks meesnäitlejateks valitud Juhan Ulfsak ja Erki Laur auhinnatud lavastuses «Gilgameš ehk igaviku nupp», mis tõi Von Krahli teatrile teatriauhindade jagamisel ka parima lavastaja, kunstniku, muusika ja parima lavastuse auhinna. Loodetavasti toob teatrite uus rahastamissüsteem erateatritele, nagu seda on Von Krahli teater ja Tartu Uus Teater jt, kindlama ja ehk ka suurema eelarve. Foto: Toomas Huik

Kultuuriminister Rein Lang kinnitas etendusasutustele riigieelarvest toetuse määramise ja jaotamise komisjoni liikmed ja töökorra. Lihtsustades öeldes on tegemist komisjoniga, kes otsustab, kui palju üks või teine teater riigieelarvest raha saab. Tulevast aastast koosnebki riigi toetatavate teatrite eelarve kolmest sambast: kindel toetus riigieelarvest, komisjoni jagatav toetus ja omatulu.