![Artikli foto](http://f11.pmo.ee/avt2keXrRS-Oh-avn0Qd4IHQtFw=/1442x0/filters:format(webp)/nginx/o/2025/02/04/16634624t1h889b.png)
Külmutatud toiduained on kiire elutempo juures väga praktiline valik. Sageli arvatakse ekslikult, et külmutatud tooted kaotavad oma väärtuslikud toitained ja vitamiinid, kuid tegelikult säilitavad nad oma toiteomadused väga hästi.
Külmutatud toiduained on kiire elutempo juures väga praktiline valik. Sageli arvatakse ekslikult, et külmutatud tooted kaotavad oma väärtuslikud toitained ja vitamiinid, kuid tegelikult säilitavad nad oma toiteomadused väga hästi.
Külmutamise protsess peatab bakterite ja ensüümide tegevuse, aidates sellega kaasa toidu värskuse ja toitainete säilimisele. Näiteks külmutatud marjad sisaldavad sama palju vitamiine kui värskelt korjatud marjad, kuid pakuvad oluliselt pikemat säilivusaega ning mugavust igapäevases toiduvalmistamises.
Alljärgnevalt jagame kolme lihtsat ja maitsvat retsepti, mida saad valmistada külmutatud toodetest!
Mango-jäätisesmuuti
Valmistamine:
Potikleepsu meetodil gyozad
Valmistamine:
Põldoatamp
Valmistamine:
Näed, kui lihtne on kasutada külmutatud tooteid maitsvate roogade valmistamiseks! Proovi neid retsepte ja avasta, kuidas külmutatud tooted võivad muuta sinu toiduvalmistamise muretuks ja nauditavaks.