Päevatoimetaja:
Liisa Ehamaa

Tahad head kohvi? Tule Terminali!

Copy
Artikli foto
Foto: Terminal

Tõelised kohvisõbrad leiavad ikka ja jälle tee Terminali teenindusjaamadesse, sest me usume, et hea kohv on osa igapäevasest naudingust. Oleme pühendunud sellele, et pakutavad maitsed oleksid valitud täpselt külaliste eelistuse järgi ja annaksid edasi meie kirge. Kontrollime selleks kohvi kvaliteeti ja maitset iga päev.

Asja uba on kvaliteedis.

Kvaliteetset kohvi saab pakkuda vaid koolitatud personal. Kogu Terminali teenindusjaama meeskond on professionaalse mentori käe alla omandanud vajalikud teadmised ja võtnud ühiselt vastutuse, et kohv oleks keset kiiret argipäeva pausi vääriline ja nauditav. Seetõttu kontrollime kohvi kvaliteeti maitsetestide abil igapäevaselt. Püsivalt kõrge kvaliteedi osas saab teenindusjaama personal ära teha väga palju, alustades tooraine (kohviubade ja piima) õige säilitusviisi tagamisest kuni maitseomaduste kontrollimiseni. Värskelt röstitud ubadel on tugev ja meeldiv aroom. Kohvi maitset mõjutab nii vee temperatuur, õige jahvatusaste kui ka retsept ning loomulikult ka piim. Samaväärselt oluline on see, et seadmed ning selle osad, mis kohvi valmistamisel osalevad, oleksid puhtad ning regulaarselt hoolitsetud.

Asja uba on maitses.

Terminal pakub kahte unikaalset kohviubade maitsesegu, mida Eestis mujalt ei leia. Maitsesegud on inspireeritud Eesti loodusest: Koidik ja Hämarik. Koidik on espressosegu, mille maitses on tunda pähklinüansse ja järelmaitses tumedat kakaod. Neile, kes naudivad harmoonilist üleminekut loojuvalt päikeselt peagi saabuvasse öösse, sobib suurepäraselt kohvisegu Hämarik, mille järelmaitses on tunda tumedat šokolaadi. Need maitseelamused pärinevad Soome vanimast ja auhinnatud väikeröstikojast Robert Paulig Roastery, kus iga partii valmistatakse valvsa spetsialisti pilgu all, et saavutada täiuslik maitse ja aroom.

Asja uba on värskuses.

Tugevate maitsespektrite saladuseks on värskus. Robert Paulig Roastery väikeröstikojas valmistatud kohv ei ole masstoodang ega leitav jaekettide letist. Sealne röstimine toimub vaid kliendi tellimuse alusel ning tarneahel lõpptarbijani on võimalikult lühike ning kiire. Tootmine on keskendunud unikaalsetele maitsetele ning vastutustundlikkusele. Ka Terminali kohvisegud on röstitud päikeseenergia abil ning tegemist on 100% jätkusuutliku kohviga. Sealjuures on pakendamisel kasutatud taaskasutatavaid pakkematerjale ehk kohvi ehedad maitsed on loodud keskkonnast hoolides ning kõrget kvaliteeti väärtustades – just nii nagu üks kohvinautleja ootab.

Värskus on võtmetähtsusega mitte ainult kohviubade, vaid ka teise olulise koostisosa – piima puhul. Piimakohv on üks populaarsemaid valikuid kohvijookide menüüs. Kasutame spetsiaalselt valitud ja seadmetega sobivat piima, mis annab cappuccino ja latte austajatele eriti rikkaliku tulemuse. Piimavaht on nii siidine ja õige tekstuuriga, et segamispulk jääb topsi püsti seisma. Ei usu? Tule ja proovi ise!

Kui nõustud, et kohvinautleja salapaik peitub Terminali teenindusjaamas, siis ootame Sind kohvipausile. Terminali püsikliendile on iga 5. kohv tasuta ning oma topsiga on kohv Sulle alati soodsam.

Copy
Tagasi üles