Päevatoimetaja:
Anu Viita-Neuhaus

SEO konverents SERP Conf. 2024 Vienna ja 5 põhjust seda väisata

Copy
Foto: SERP. Conf

SEO ja digiturunduse valdkonnas tegutsevatel ettevõtjatel ja spetsialistidel on põhjust oodata kuu lõppu, sest 30. oktoobril toimub Viinis rahvusvaheline SEO konverents SERP Conf. 2024.

Kui oled endiselt kahevahel, siis edasi lugedes leiad 5 põhjust, miks see ligi 20 riigi digiturundajaid ja SEO professionaale koondav konverents oma plaanidesse lisada.

 

1. Kontaktivõrgustik on kõige alus

Turunduskonverentsidele saabuvad inimesed üritust korraldava koha lähiriikidest aga ka kaugemalt. Nii on ka SERP Conf. 2024 Vienna kujunenud üheks olulisemaks SEO ja digitaalse turunduse sündmuseks Euroopas ning annab osalejatele suurepärase võimaluse saada uusi teadmisi ning laiendada oma võrgustikku.

Eriti oluline on SERP Conf. 2024 Vienna neile, kelle tähtsaimad sihtturud asuvad Euroopa kesk- ja lõunaosas.

Olles ise avatud ja valmis suhtlema, on kasulike tutvuste tekkimine täiesti kindel!

Reeglina piisab kahest küsimusest, et luua esmane kontakt ning sealt edasi võid juba üllatuda, kui hakkavad tulema koostööpakkumised ja ühiste ettevõtmiste mõtted.

Nii et lenda kohale, varusta end küsimustega „Kus kandist sa tuled? Millega tegeled?“ ning vaata, kuidas sinu LinkedIni kontaktivõrgustik kasvama hakkab.

Soeta oma pilet SERP Conf. Vienna-le juba täna!

Promokoodiga kassidkoerad-15 saad pileti -15%.

Foto: SERP. Conf

2. Hoolikalt kureeritud programm ja tipptasemel esinejad

Üks asi on teiste osalejatega kontakte vahetada ja suhtlust arendada, ent vähemtähtsad pole tipptasemel esinejad.

Konverentsi programm on jagatud paneeldiskussioonideks ja juhtumiuuringuteks, mis annavad põhjaliku ülevaate SEO tulevikusuundadest ja e-kaubanduse arengutest.

SERP Conf. 2024 Vienna fookuses on SEO, e-kaubandus ja tehisintellekt.

Iga ettekande järel toimub modereeritud küsimuste-vastuste sessioon, kus osalejatel on võimalus esinejatelt otse küsimusi küsida.

Lisaks jagatakse praktilisi näpunäiteid ja parimaid praktikaid, mis aitavad osalejatel saadud teadmisi kohe oma töös rakendada.

Kelle ettekannetest sa ei taha kindlasti ilma jääda?

  • Aleyda Solis, rahvusvaheline SEO konsultant ja Orainti asutaja keskendub oma ettekandes „Winning at Ecommerce SEO Now“ praktilistele meetoditele, kuidas SEO strateegiaid e-kaubanduses edukalt rakendada.

  • Sara Fernández, rahvusvaheline SEO konsultant, käsitleb „Web Accessibility: Optimizing for Inclusivity and SEO“ ettekandes, kuidas tagada veebilehtede ligipääsetavus ja parandada SEO-tulemuslikkust.

  • Murat Yatağan, strateegilise kasvu nõustaja, jagab teadmisi, kuidas kasutada tehisintellekti sisu loomiseks ja brändi kasvatamiseks.

Esinejate täispika nimekirjaga saad tutvuda konverentsi veebilehel.

Hea on aga teada, mis valdkonnad on fookusesse võetud:

  • Outlaw SEO – millised on järgmised piirangutest mööduvad strateegiad ja tehnikad

  • AI ja SEO integratsioon – kuidas kasutada tehisintellekti sisu loomiseks ja SEO tulemuste parandamiseks

  • Sisuturundus ja semantiline SEO – parimad tavad sisu optimeerimiseks ja asjakohasuse tagamiseks.

  • E-kaubanduse SEO – kuidas tõhustada e-kaubanduses SEO-tulemuse saavutamist

  • SEO tulevik– arutelu, millised on peamised eesootavad muutused ja arengud SEO maailmas.

Foto: SERP. Conf

3. Käi ajaga kaasas!

Olgem ausad, meile kõigile meeldivad inimesed, kes tegelevad pidevalt enda harimise ja uute teadmiste omandamisega.

Võimalus anda teada, et sa käisid maailma tippu kuuluval konverentsil ja näidata, mis teadmistega sealt tagasi tulid, annab professionaalsel tasandil sulle väga palju juurde.

Tehisintellekti roll turunduses ja SEO-s on kiirelt kasvamas. Konverents annab osalejatele ülevaate AI tulevikust SEO ja sisu loomise kontekstis ning pakub praktilisi juhiseid, kuidas panna AI tööle oma digitaalse kohaloleku suurendamiseks.

SERP Conf. 2024 Vienna pakub unikaalset võimalust kuulata ettekandeid maailma juhtivatelt SEO ja turunduse ekspertidelt.

Saadud teadmised ja praktilised näpunäited on koheselt rakendatavad, et parandada kas oma ettevõtte või siis kliendi SEO strateegiat ja e-kaubanduse toimivust.

4. Lihtne Tallinnast kohale minna

Kindlasti oled kogenud olukorda, kus näed väga kasuliku konverentsi reklaami, ent siis selgub, et see toimub näiteks San Diegos või Canberras või Miamis. Olgem ausad, sedavõrd kaugel toimuval konverentsil osalemine on raha- ja ajakulukas.

Viin on nendega võrreldes lausa kiviga visata!

Ürituse ametlik lennupartner on Lufthansa Group. Serpconf.com veebilehelt leiad koodi, millega säästad kuni 10% Lufthansa ja teiste grupi lennufirmade lennupiletitelt.

Lisaks pakuvad ühe ümberistumisega lende Tallinnast ja Riiast Viini Air Baltic, LOT ja Finnair.

Ka Viin ise on tuntud oma suurepärase ühistranspordisüsteemi poolest, mis tagab mugava ligipääsu kesklinnast konverentsipaigale.

5. Ühenda töö ja puhkus!

Ehkki üldiselt soovitatakse tööd ja eraelu teineteisest rangelt lahus hoida, siis mõnikord tasub need kaks hoopis ühendada.

1-päevane SEO konverents pakub väga palju kasulikku erialaselt, ent miks mitte reisi päeva või paari võrra pikendada ja sügisese imekauni Viiniga lähemalt tutvuda? Või selle ajaga kohtuda teiste konverentsile minejatega?

Lenda päev varem kohale ja avasta kunstimuuseume, jaluta loomaaias või šoppa butiikides.

Märka, et üritusel on kolm piletitüüpi.

Lisaks konverentsil osalemisele, mida pakub nö. tavapääse, on võimalik VIP piletit valides osaleda 29. oktoobril toimuval VIP õhtusöögil koos kõikide esinejatega. Konverentsipäevale endale võib panna võimsa punkti Afterparty’-ga pääsmes sisalduv suurepärane järelpidu ning 31. oktoobril võid avastada Viini juba konverentsil leitud uute tuttavatega.

Lisainfo ja piletite broneerimiseks külasta konverentsi veebisaiti: https://serpconf.com/.

Ära unusta, et promokoodiga kassidkoerad-15 saad pileti - 15% soodsamalt.

 
Copy
Tagasi üles