Päevatoimetaja:
Anu Viita-Neuhaus

Otsid hoiustamiseks lahendust? Leia võimalused siit!

Hoiupark – Sinu hobisõiduki kindel ja turvaline talvekodu

Hobisõidukid, olgu selleks hobiauto, veesõiduk, mootorratas või autoelamu, on paljudele meist tõeline uhkuse allikas. Eesti karmid talveilmad, turvariskid ja soola kasutamine teedel võivad aga sõidukitele tõsiseid kahjustusi põhjustada. Sõiduki hea säilimise võti seisneb selle hoiustamises turvalises ja sobivates tingimustes sel ajal, mil seda ei kasutata. Just sellele on pikaajalise kogemusega Hoiupark spetsialiseerunud.

Rohkem kui nelja tegutsemisaasta vältel on Hoiupargi hoida usaldatud enam kui 1000 sõidukit.

Hoiustamine toimub kolmes hoiupargis Raplamaal, Tallinnast alla tunniajase autosõidu kaugusel. Enamasti toimub hoiustamine hooajavälisel ajal ehk sügisest kevadeni, kuid on võimalik ka aastaringne hoiustamine.

Head tingimused sõiduki säilimiseks

Hoiustatakse nii uuemaid, kui ka klassikalisemaid hobiautosid, paate ja jette, autoelamuid ja karavane, mootorrattaid ja ATVsid jne. Igas hoiupargis on tagatud kõik vajalikud tingimused sõidukite heaks pikaajaliseks ning turvaliseks hoiustamiseks.

Sõidukid on kaitstud niiskuse, miinuskraadide, temperatuuri kõikumise, vandalismi, õnnetusjuhtumite jms eest. Loomulikult hoitakse silm peal ka rehvirõhul, pakutakse aku laetuse taseme näidikut ning sõidukid on võimalik enne hoiustamist survepesuriga ka puhtaks pesta.

Tavaks on saanud sõidukite ühised sügisesed sisseviimised ja kevadised väljasõitmised. Paljud hoiustajad on kiitnud Hoiupargile omast mestimist ning kevadisi ühiseid väljasõitmisi, kus on kohal ka Hoiupargi peremees ja -naine, kes lisaks heale huumorisoonele ja küpsetatud pirukatele pakuvad ka igakülgset abi.

Hoiustaja meelerahu ja kindlustunne tagatakse korrektsete lepingutega ning igapäevast valvet tagab G4S ja Forus. Lisaks on sõidukitel kindlustuskaitse võimaliku varguse, vandalismi ja õnnetusjuhtumi puhuks.

Mugav hinnastamine

Hoiupark, olles üks Eesti suurimaid hobisõidukite hoiustamise teenuse pakkujaid, suudab pakkuda kvaliteetset teenust konkurentsivõimeliste hindadega tänu pikaaegsele kogemusele ja mastaabiefektile.

Sõiduki hoiustamise kuutasu arvutamisel lähtutakse sõiduki täpsetest gabariitidest. Hoiupargi veebilehel saab sisestada oma sõiduki registreerimistunnuse ning hetkega kuvataksegi hoiustamise täpne kuutasu. Ei mingit pakkumise ootamist ega ise kalkuleerimist! Enda sõiduki hoiustamise kuutasu saab mugavalt näha Hoiupargi kodulehel.

Levinud on ka mitme hobisõiduki hoiustamine, mille puhul pakutakse erihinda.

Kohtade broneerimisega ei tasu viivitada, kuna Hoiupargi peremehe Risto Küketi sõnul on talvehooajaks jäänud vaid mõned vabad kohad 400st. “Kuna kohad täituvad igal aastal kiiresti, siis kindlustavad paljud oma sõidukile koha juba kevadel. Praeguseks hooajaks olemegi juba broneeringuvormi sulgenud ning avame selle taas kevadel. Soovitan hoida silma peal meie kodulehel ning Facebookil. Uutele huvilistele jagame teavet eelkõige just läbi nende kanalite.”, räägib Risto.

Hoiupargi tegemistel saab silma peal hoida kodulehe ja Facebooki lehe kaudu.

Isiklik laoboks Mõigu Tehnopargis – läbimõeldud investeering

Laobokside turule on tulnud müüki kvaliteetsed ja optimaalse suurusega uued pinnad Mõigu Tehnopargis. Helgi tee 14 laopinnad pakuvad mitmekülgselt kohandatavaid ruume, olgu sinu sooviks siis ladustamine, huvitegevus, hooajaline hoiustamine, e-kaubandus või mõni muu ärivaldkond. Kuue meetri kõrgused laoruumid võimaldavad kaupasid efektiivselt ladustada. Osta endale isiklik laoboks – läbimõeldud investeering kinnisvarasse on kasumlik. Ruutmeetri hinnad jäävad vahemikku 1490 €–1890 € + km. Hoone valmib 2025. aasta veebruaris.

Hea ASUKOHT

Helgi laod asuvad logistiliselt vaat et ideaalses kohas – Tallinna külje all, Mõigu Tehnopargis, Tallinna-Tartu maantee vahetus läheduses. Üheaegselt on tagatud minimaalne kaugus kesklinnast, lennujaamast ja olulistest liiklussõlmedest.

OPTIMAALNE suurus

Saadaval on erinevate suurustega lao- ja büroopindasid. Hoonekompleksis on 29 laoboksi (suurusega 28 m2–230 m2) ja 11 büroopinda (suurusega 20 m2–45 m2), kompleksi kogupindala on ca 2900 m2. Enamikes laoboksides on võimalik korraldada kauba ladustamist ka teisel tasandil või vajadusel tekitada sinna büroopind.

TURVALINE ja MUGAV

Helgi tee 14 laopinnad on turvalised ja mugavate võimalustega vara hoiustamiseks. Hoone on varustatud kaasaegsete turvasüsteemidega, sealhulgas videovalve ja juurdepääsupiirangutega, tagades vara täieliku kaitse.

KVALITEETNE ehitis

Hoone projekteerimisel on silmas peetud kõiki olulisi ehituslikke kriteeriume ja nõudeid, mis garanteerivad korrektse ehitusprotsessi ning läbimõeldud lahendustega hoone valmimise. Kaasaegsete tehniliste lahendustega on tagatud ruumide mugav kasutamine.

Mõistlik INVESTEERING

-Renditulu (renditootlus vahemikus 6-7%).

-Vara väärtuse kasv – tõenäoliselt on tulevikus sinu investeeringu väärtus suurenenud.

-Omanikuna ei sõltu sa rendileandja „tujudest’’.

-Stabiilne ja püsiv asukoht tuleb äri arendamisel kasuks.

Rohkem infot Helgi tee 14 asuvast laokompleksist leiad siit: www.helgilaod.ee.

Everaus Minilaod – mugav ja turvaline lahendus ruumipuudusele

Kui otsid usaldusväärset ja mugavat lahendust oma asjade hoiustamiseks, on Everaus Minilaod parim valik. Peetris asuv laokompleks sisaldab 335 sooja ja turvalist laoboksi, suuruses 2–7,5 ruutmeetrit, mis on mõeldud nii eraisikutele kui ka ettevõtetele.

Miks valida EVERAUS MINILAOD?

Kontaktivaba ja kiire lepingu sõlmimine - Everaus Minilaod pakuvad täielikult kontaktivaba teenust, võimaldades sul kogu üüriprotsessi läbida vaid mõne minutiga otse veebilehelt – kiiresti, mugavalt ja kodust lahkumata. Pärast üürilepingu sõlmimist avaneb laohoone välisuks automaatselt telefonikõne abil, ilma et peaksid võtmeid või kiipkaarte füüsiliselt omama. Välja valitud laoboksi uks on lukustatav tabalukuga, mille saab võtta ise kaasa või soetada tellimuse vormistamisel miniladude veebilehelt. Viimasel juhul ootab tabalukk klienti laohoone ees asuvas pakiautomaadis.

24/7 ligipääs ja kasutusmugavus - Everaus Minilaod on avatud ööpäevaringselt, andes sulle vabaduse ligipääsuks oma asjadele igal ajal, olgu see varahommik või hilisõhtu. Lisaks on hoones olemas kaubakärud ja lift, mis muudavad ladustamise ja kolimise veelgi lihtsamaks.

Soojad ja kuivad laoruumid – Kõik Everaus Minilaod on soojad ja kuivad, sobides ideaalselt nii hooaja- kui hobitarvikute, sõidukite rehvide, suve- ja aiamööbli, tööriistade kui ka e-poe kaupade hoiustamiseks.

Turvalisus ja kindlustus - Everaus Minilaod asuvad turvalises tiheasustusega piirkonnas ja ligipääsuõigus hoonesse on vaid valideeritud telefoninumbri kasutajatel. Videovalve katab kogu hoonet ja selle ümbrust.

PAINDLIK ja TASKUKOHANE lahendus

Everaus Minilaod pakuvad paindlikke üürilepinguid, mis kohanduvad täpselt sinu vajadustele. Lisaks on Everaus miniladudel turu parim hind – leiad alati taskukohase lahenduse, mis sobib just sinu vajadustele ja eelarvele.

2026. aastal laieneb Everaus Minilaod Haabersti ja Õismäele piirile, kus valmib uus neljakorruseline laokompleks, millel on 400 uut laoboksi suuruses 2 kuni 20 ruutmeetrit. See toob veelgi rohkem hoiustamisvõimalusi Tallinna elanikele ja ettevõtetele lähemale.

Milleks hoida asju kodus, kui saad need MUGAVALT ja TURVALISELT Everaus Minilaos hoiule panna?

Olgu tegu hooajalise spordivarustuse, kontoritarvikute või isiklike esemetega – Everaus Minilaod pakuvad paindlikku ja turvalist lahendust nii väiksemate esemete kui ka suuremate kaubakoguste ladustamiseks. Vaata videot ja veendu kui lihtne on Everaus Miniladu kasutada.

Ladu112 – Kõik hoiustamiseks ühes kohas! Garaažid, minilaod ja bürood!

Ladu112 on ideaalne lahendus, kui otsid turvalist ja funktsionaalset hoiuruumi oma mööbli, töövahendite või isegi hobiauto hoiustamiseks. Pakume laia valikut kivivaheseintega ladusid ja garaaže, mis on loodud selleks, et täita nii kodumajapidamiste kui ka äriklientide vajadusi. Tänu kõrgendatud lagedele ja mitmekülgsetele pindadele on meie laod ideaalsed ka ruumimahukamate esemete jaoks, tagades seejuures ligipääsu igal ajal ööpäevaringselt.

Kivivaheseintega laoboksid tagavad turvalisuse

Ladu112 eristub oma kivivaheseintega laobokside poolest, mis tagavad suurema turvalisuse ja vastupidavuse võrreldes kergseintega hoiuruumidega. Betoonplokkidest seinad tagavad, et teie vara on kaitstud nii füüsiliste kahjustuste kui ka võimalike ohtude eest. Lisaks sellele on hoone ööpäevaringse valve all, et teie vara oleks alati kindlalt hoitud.

Kõrged laed ja aknad – rohkem valgust ja ruumikust

Esimese korruse laoboksid, mille laed ulatuvad kuni 3,8 meetrini, pakuvad rohkelt vertikaalset hoiuruumi, mis võimaldab paigutada pikemaid esemeid või virnastada esemeid tõhusalt, ilma et peaksite suuremat hoiuruumi rentima. Mitmetes ladudes on ka aknad, kus on loomulik päevavalgus – ideaalne lahendus taimede talvitamiseks või valgust vajavate esemete jaoks. Lisaks on esimesel korrusel garaažlaod, kus saab hoida hobiautot või muuta see väiksemaks töökojaks.

Nutikas ja kiire ligipääs äpi kaudu

Pärast lepingu sõlmimist pääseb hoonesse ja oma boksidesse mobiilirakenduse kaudu, mis tähendab, et teie asjadele on nutikas ligipääs ööpäevaringselt. Ei mingeid võtmeid ega kolistamist – lihtne ja kontaktivaba!

Renditavad büroopinnad – võimalus laiendada vastavalt vajadusele

Lisaks ladudele ja garaažidele pakub Ladu112 ka kaasaegseid büroopindu, mis sobivad nii väiksematele ettevõtetele kui ka suurematele äriüksustele. Kasvava äri vajaduste jaoks on võimalik büroopindu hõlpsasti laiendada, liites kokku erinevaid ruume, et tagada piisav ruum teie äriplaanide teostamiseks. Paindlikkus on meie võtmesõna – vajadusel on kõik lahendused kergesti kohandatavad.

Paindlikud hoiustamisvõimalused igale vajadusele

Ladu112 pakub laopindu suuruses 4,4–21 m², mis sobivad nii väiksemate kui ka suuremate esemete hoiustamiseks. Kui vajad suuremat hoiustamispinda, saad lihtsalt juurde rentida lisaruumi või rentida laoboksi pikema perioodi vältel, olenevalt vajadusest. Suuremad laod, nagu meie garaažid, sobivad ideaalselt näiteks hobisõidukite hoiustamiseks.

Ladu112 eelised:

Kindel turvalisus ja vastupidavus: Betoonplokkidest vaheseinad ja ööpäevaringne valve loovad turvalise keskkonna teie vara hoiustamiseks.

Paindlikud üürilepingud: Võimalus sõlmida lühiajalisi või pikaajalisi lepinguid vastavalt vajadusele.

Mugav 24/7 ligipääs: Kasuta oma ruume igal ajal, äpi kaudu avaneva süsteemiga.

Kõrged laed ja päevavalgus: Ruumid on avarad ja osad on ka aknaga, tagades maksimaalse hoiustamisvõimekuse.

Mitmekülgne kasutus: Sobib hästi nii eraisikutele kui ettevõtetele, alates kodutarvete hoiustamisest kuni väiksemate töökodade ja garaažideni.

Kui otsite lahendust, mis ühendab mugavuse, kindlustunde ja paindlikkuse, siis Ladu112 on parim valik. Lisaks saavad 10 kiiremat soovijat hinnast -40% alla. Kasutage koodi “10karmet” ja kiirustage, sest parimad pakkumised lähevad kiirelt!

BOXO minilaod

Otsite kohta, kus hoida oma asju, kus turvalisus ja mugavus on esikohal? Boxo minilaod pakuvad ideaalse lahenduse! Meil on laod suurusega alates 1,5 m² kuni 60 m², et rahuldada kõik teie vajadused – olgu see hooajaliste esemete või suuremate kaubakoguste hoiustamine, leiame lahenduse teie soovidele.

Boxo jaoks on kliendi ja tema asjade turvalisus prioriteet, seetõttu on meie miniladudes ööpäevaringne videovalve. Alad on valvatud ning kõik boksid on varustatud spetsiaalsete hingedega, mida on võimatu lahti murda. Teie asjad on kindlates kätes.

Boxo minilaod on kuivad, hermeetilised ja ventileeritud, et vältida niiskust. Need on ideaalsed mööbli, tehnika, dokumentide ja muude esemete hoiustamiseks. Siiski tuleb meeles pidada, et ladudes puudub küte, mistõttu ei soovitata seal hoida toiduaineid ega kosmeetikat.

Boxo minilaod pakuvad täielikku vabadust – juurdepääs on ööpäevaringne, lukud ja võtmed on ainult teie käes. Ei mingit graafikute järgimist, saate kasutada oma boksi just siis, kui teile sobib! Tallinnas on kolm mugavat asukohta: Artelli 17, Vesse 12 ja Kopli 72a – valige miniladu, mis on teie kodu või kontori lähedal.

Klientide mugavuseks pakub Boxo veebipõhist broneerimist – valige miniladu interneti kaudu ja teie boks on valmis juba viie minuti pärast. Boxo pakub paindlikke renditingimusi: lühiajalist rendivõimalust alates ühest kuust või pikaajalist lepingut kuni kahe aastani koos suurepäraste allahindlustega. Bokse saab varustada riiulite ja stellingutega, et ruumi tõhusamalt ära kasutada.

Boxo pakub ka transporditeenust. Meie meeskond aitab laadimise ja transpordiga, et te ei peaks muretsema.

Nüüd kehtivad eripakkumised – terve oktoobri jooksul on rendilepingud 50% soodsamad! Ärge jätke kasutamata võimalust turvaliselt ja soodsalt hoiustada oma asju Boxo miniladudes! Külastage meie kodulehte www.boxo.ee ja alustage minilao rentimist juba täna.

Copy
Tagasi üles