Päevatoimetaja:
Loora-Elisabet Lomp
5916 2730

GALERII Selgusid aasta õpetaja konkursi võitjad ja elutööpreemia laureaat

Copy

Tänavuse aasta õpetaja konkursile esitati 13 kategoorias kokku 1620 kandidaati. Aasta õpetaja 2024 laureaadid kuulutatakse välja aasta õpetaja galal, mis toimub 5. oktoobril Jõhvi Kontserdimajas.

Eesti Vabariigi President Alar Karis rõhutas oma kõnes õpetajate töötahte ja -rõõmu ülal hoidmise olulisust. Oma tuge selleks saavad tema sõnul pakkuda kõik: lapsevanemate, otsustajate, avaliku arvamuse kujundajatena. «Selles kõiges olete meil silme ees teie, head laureaadid! Annate meile veendumuse, et kus tahes Eestis ja mis tahes haridusastmel leiab alati neid, kelle järgi joonduda ja kelle eeskuju innustab. Tänan kõiki Eesti õpetajaid!» sõnas president Karis.

Haridus- ja teadusminister  Kristina Kallas (Eesti 200) nentis, et Eesti tee vabadusele on alati käinud läbi hariduse. «Eesti riik on hariduse nägu nii sünnilt kui arengukäigult, tema geenideks on «vaimult suureks saamise» paleus, tema näojoonteks meie praegune kool, sealhulgas ka rahvusvaheline edu. Meie haridussüsteem on maailma parim ja selle alustalad on õpetajad. Mul on rõõm täna tunnustada meie pühendunud õpetajaid, koolijuhte, huvijuhte ja õppejõude.»

Tagasi üles