Päevatoimetaja:
Loora-Elisabet Lomp
5916 2730

FOTOD Tallinnas hukkus liiklusõnnetuses mootorrattur (4)

Copy
Tallinnas hukkus liiklusõnnetuses mootorrattur
Tallinnas hukkus liiklusõnnetuses mootorrattur Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Laupäeval, 5. oktoobril kella 16.45 ajal sai häirekeskus teate raskest liiklusõnnetusest Tallinnas Põhja-Tallinna linnaosas Erika tänaval, milles hukkus mootorrattur.

Lääne-Harju politseijaoskonna välijuht Martin Teder selgitas, et esialgsetel andmetel liikus mootorratas Yamaha YZF-R1 mööda Erika tänavat Tööstuse tänava poole ja oli tegemas vastassuuna kaudu möödasõitu eessõitvast sõidukist. Sõiduauto Toyota Auris, mida juhtis 32aastane mees, hakkas sooritama vasakpööret kõrvalteelt Erika tänavale ning selle käigus põrkasid sõidukid kokku. Mootorratast juhtis 46aastane mees ja mootorrattal oli ka kaassõitja.

Tallinnas hukkus liiklusõnnetuses mootorrattur
Tallinnas hukkus liiklusõnnetuses mootorrattur Foto: Rus.Postimees

«Mootorratast juhtinud mees sai kahjuks õnnetuses sedavõrd raskeid vigastusi, et suri sündmuskohal. Mootorrattal kaasreisijana sõitnud naine toimetati kiirabi poolt raskes seisundis haiglasse. Kiirabi toimetas terviseseisundi kontrolliks haiglasse ka sõiduauto juhi,» rääkis Teder. 

Sõiduauto juht omab vastava kategooria juhtimisõigust ja oli kaine. Mootorrattal olnud inimesed kandsid kiivrit ning mootorratturi kainuse selgitab ekspertiis. Õnnetuse täpsemate asjaolude selgitamiseks alustas politsei kriminaalmenetlust.

«Palume kõigil, kes õnnetust pealt nägema juhtusid võtta ühendust politseiga telefonil 524 4648,» lausus Teder. 

Tagasi üles