Päevatoimetaja:
Sven Randlaid
6662387

President tänas Eesti paraolümpia koondist

Copy
President Alar Karis tänas Kadriorus Pariisi paraolümpiamängudel osalenud sportlasi, treenereid, abilisi ja toetajaid.
President Alar Karis tänas Kadriorus Pariisi paraolümpiamängudel osalenud sportlasi, treenereid, abilisi ja toetajaid. Foto: Raigo Pajula / presidendi kantselei

President Alar Karis tänas Kadriorus Pariisi paraolümpiamängudel osalenud sportlasi, treenereid, abilisi ja toetajaid.

Riigipea ütles, et keegi ei sära spordis üksinda, selleks on vaja tugevat seljatagust ja tarka meeskonda ning suuri asju saab teha ainult koos, üksteist toetades ja innustades.

«Olümpiatsükkel on saanud läbi, suur töö ja ennastsalgav pingutus on jõudnud sihile,» ütles Karis, kelle sõnul on olümpialt saadud kogemus uus ja ainukordne ning kogetud tunded erakordsed.

«Olümpia on olümpia, alati on ootamatusi ja üllatusi, alati ei õnnestu kõike teostada, vahel aga vastuoksa kõiki – sealhulgas ka ennast – üllatada. See käib spordi ja suurvõistluste juurde,» ütles president Karis sportlastele. «Aga sportlane kasvab võisteldes, nii võidu kui kaotuse korral. Järgmisele olümpiale on siit kindlasti palju väärtuslikku kaasa võtta.»

Riigipea tänas sportlasi Eesti riigi esindamise ja meie lipu uhkusega kandmise eest, endast parima andmise eest ja teistele eeskujuks olemise eest. Samuti tänas ta Eesti Paralümpiakomiteed, treenereid ja taustajõude, kes pühendunult ja ennastsalgavalt eesti spordi nimel igapäevaselt tööd teevad ning vaeva näevad.

Tagasi üles