Päevatoimetaja:
Margus Martin

FOTOD Rattaentusiastist Tallinna abilinnapea klaaris vastasseisu bussijuhiga (34)

Copy
Estonia teatri ees klaaskohvikus avanes pilt, kus abilinnapea Pärtel-Peeter Pere sõtkus rattaga peatusesse sõitnud bussi kõrvale ja koputas aknale. Siis parkis oma ratta bussi ette, läks bussijuhipoolse akna juurde ja pealnägija hinnangul pahandas.
Estonia teatri ees klaaskohvikus avanes pilt, kus abilinnapea Pärtel-Peeter Pere sõtkus rattaga peatusesse sõitnud bussi kõrvale ja koputas aknale. Siis parkis oma ratta bussi ette, läks bussijuhipoolse akna juurde ja pealnägija hinnangul pahandas. Illustratsioon: Erakogu

Rattaentusiastist Tallinna abilinnapea Pärtel-Peeter Pere (RE) pidas teisipäeva keskpäeva paiku Tallinna kesklinnas kinni bussi ja päris juhilt aru enda ohu seadmise kohta, vastasseis päädis transpordifirma vabandamisega.

Tallinna linnaliinibussis täna lõuna ajal sõitnud reisija saatis Postimehele kirjelduse intsidendist bussijuhi ja jalgrattasõitu propageeriva abilinnapea Pere vahel.

«Pere sõtkus rattaga peatusesse sõitnud bussi kõrvale ja koputas aknale. Siis parkis oma ratta bussi ette, läks bussijuhipoolse akna juurde ja pahandas,» kirjeldas pealtnägija. «Inimesed pärast küsisid bussijuhilt, et mis juhtus.

Bussijuht oli venekeelne, kurtis, et kas 1990ndad on tagasi, et ta ei saanud aru, kes see «mafiosnik» on, kas nüüd käibki asi nii. Ta oli küll näinud rattasõitjat, aga väitis, et ei olnud liiga lähedal. «Vaadake videopildilt järgi,» kurtis bussijuht meile. Mõtles ilmselt siis oma bussi sõidukaamerat.»

Tagasi üles