Päevatoimetaja:
Liisa Ehamaa

Eesti suurfirma juht käib vabast ajast Ukrainasse abi viimas (3)

Copy
Mindaugas Melinis juhib paarisaja töötajaga osaühingut Eugesta Eesti ja pühendab suure osa oma vabast ajast Ukraina aitamisele. 
Mindaugas Melinis juhib paarisaja töötajaga osaühingut Eugesta Eesti ja pühendab suure osa oma vabast ajast Ukraina aitamisele. Foto: Sander Ilvest

Rahvusvahelise haardega Eugesta Eesti esinduse töötajad teavad, et nende juht Mindaugas Melinis (47) on «hull» leedulane: suure südamega visa töömees. Tema jaoks on ühtviisi tähtsad nii firma hea käekäik kui ka oma vabaduse eest võitlev Ukraina.

Melinis naasis hiljuti sõjatandrilt, toimetades mitmesugust varustust tuttavatele Ukraina sõjaväeüksustele ja lastele, eakatele ning puudust kannatavatele peredele mõeldud humanitaarabi. Seejuures – see pole etteheide, kuid pange tähele – on lisaks isiklikule panusele talle valdavalt toeks siinne Leedu kogukond, kodumaal äri ajavad sõbrad, koostööpartnerid ja emafirma.

«Ma olen üks osa ettevõttest, samamoodi aitavad [Eugesta] teised harud, ka lätlased,» ütles Klaipedast pärit firmajuht. «Kui oled kaua aastaid ettevõttes töötanud, siis sind teatakse ja toetatakse.»

Tagasi üles