Päevatoimetaja:
Tarvo Madsen

Kaubamajade omaniku mure: erakonnad ei küsi valimisürituste jaoks luba (2)

Copy
Erakondade valimisüritused on põhjustanud TKM Grupile nende sõnul mitmeid praktilisi muresid, näiteks ära võtnud parkimiskohti.

FOTO: Tairo Lutter
Erakondade valimisüritused on põhjustanud TKM Grupile nende sõnul mitmeid praktilisi muresid, näiteks ära võtnud parkimiskohti. FOTO: Tairo Lutter Foto: Tairo Lutter

Paljude teiste jae- ja hulgikaubandusega tegelevate ettevõtete seas Selveri toidupoolde haldav Tallinna Kaubamaja Grupp (TKM) on viimaste valimiskampaaniate ajal sattunud hätta toidupoodide parklaid ilma TKMi loata kasutavate erakondadega.

Nimelt saatis TKM mõned nädalad tagasi siseministeeriumile murekirja seoses korrakaitseseadusega, mille muutmisega on ministeerium viimastel kuudel tegelema asunud.

Ettevõte tõdes, et erakonnad on hakanud tõlgendama enda kasuks ja liiga avaralt avaliku koha mõistet ning korraldama valimisperioodidel etteteatamata ja kooskõlastamata avalikke koosolekuid nende kinnistutel, seejuures arvestamata eraomanike, klientide ja töötajate õigustega ning neis kehtivate reeglitega.

Tagasi üles