Päevatoimetaja:
Sven Randlaid
6662387

Filmivõtted segavad septembri viiel päeval Tallinnas liiklust

Copy
Kino Kosmos.
Kino Kosmos. Foto: Konstantin Sednev

Osaühing Münchhausen Productions korraldab septembri viiel päeval Tallinna kesklinnas, Lasnamäel ja Nõmmel filmivõtted, mis toovad kaasa tänavate ajutised sulgemised nii sõiduautodele kui jalakäijatele.

Järgmise nädala esmaspäeval, 9. septembril on Pärnu maantee 48 esine ala jalakäijatele suletud kella 8-20. Sealne bussipeatus on ajutiselt viidud ühissõiduki rajale enne Suur-Ameerika ja Pärnu maantee ristmikku.

Samal päeval on kella 8-22 suletud Lasnamäel Laagna teel Raadiku sild ja seda ka ühistranspordile, mistõttu on mõjutatud bussiliinid nr 42, 67, 51 ja 58. Jalakäijatele ja ratturitele tagatakse läbipääs mõningase ooteajaga, kuid ümberkäiguvõimaluseks saab kasutada ka tunnelit või ülekäigurada, mis mõlemad on umbes 5-minutilise jalakäigu kaugusel. Autodele on ümbersõidu võimalus Mustakivi tee silla kaudu. Liinibusside ümbersõidu marsruutidega saab tutvuda veebilehel transport.tallinn.ee.

11. septembril on kella 10-23 Nõmmel Aate tänav 10 ees tänavalõigul piiratud liikumine nii autodele kui ka jalakäijatele. Jalakäijad võiksid arvestada kuni 10-minutiliste seisakutega filmimise ajal. Parkimine on ajutiselt keelatud ka mõnel Aate tänava piirkonna tänaval.

16. septembril on Kreutzwaldi tänava Kunderi ja Faehlmanni vaheline lõik ning Faehlmanni ja Kreutzwaldi ristmik suletud sõiduautodele ja jalakäijatele alates kella 20 kuni 17. septembril kella 6. Jalakäijad saavad liikuda läbi Politseipargi ja Raadiomaja parkla Raua põigule ja teiselt poolt Hiltoni hotelli läbi ERR-i sisehoovi Faehlmanni tänavale. Arvestada tuleb ooteajaga.

17. septembril on kella 19-22 liiklus häiritud Narva maanteel Pronksi tänava ja Narva mnt 4 vahelises lõigus, samuti Maneeži tänaval ja Kompassi väljakul, kus liiklusreguleerijad lasevad läbi ainult ühistranspordi. Kella 22-5 on ala täielikult suletud. 18. septembri hommikul kella 5-7 pääseb taas läbi ainult ühistransport.

Kohalikele elanikele on tasuta asendusparkla 17. septembri hommikust kuni 18. septembri hommikuni. Maneeži 3, 5, 8 maja elanikud pääsevad oma sisehoovi Reimani tänavalt, mis muudetakse kahesuunaliseks.

18. septembri õhtul toimuvad filmivõtted Lasnamäel Vikerlase tänaval ja Saarepiiga silla juures Laagna teel. Liiklus Laagna teel on osaliselt piiratud 18. septembril kella 19-22. Kella 22-5 on ala suletud, täielikult avatakse taas liiklusele 19. septembril kell 7.

Parkimiskeeld kehtib Vikerlase 13 majast kuni Laagna keskuse esiseni 18. septembril kella 12 kuni 19. septembri hommikul kella 8. Vikerlase 13, 15 ja 17 majade elanikud pääsevad oma sisehoovi Laagna tee poolt. Saarepiiga sillal saab liikuda 18. septembril kuni kella 19, pärast seda on pikaajalised ajutised seisakud.

Vikerlase 13 kuni Virbi 12 on liiklumiskeeluala 18. septembril kella 22 kuni 19. septembri hommikul kella 7. Turvalisuse tagamiseks paigaldatakse jalakäijate ümbersuunamiseks aiad, kuna käivad autosõidu võtted.

Filmivõtete tõttu on Vikerlase valveapteek suletud 18. septembril kell 19 kuni 19. septembri kella 7. Sel ajal on võimalik ravimeid ja apteegikaupu osta Tõnismäe valveapteegist, Tõnismägi 5. Lähim apteek Lasnamäe Centrumis on avatud kuni kella 21.

Münchhausen Productions vabandab võimalike ebamugavuste pärast ja loodab mõistvale suhtumisele.

Tagasi üles