Päevatoimetaja:
Sven Randlaid
6662387

Teenekas treener pidi skandaalse kontserdi järel ameti maha panema (5)

Copy
Koos pungilegend Propelleriga Lihulas toimunud heatevuslikul jalgpallimatšil kohalikke poliitikuid pilanud Peeter Hermik ja Laur Oberschneider ei osanud enda sõnutsi ette näha, et nende esinemine nii skandaalseks kujuneb.
Koos pungilegend Propelleriga Lihulas toimunud heatevuslikul jalgpallimatšil kohalikke poliitikuid pilanud Peeter Hermik ja Laur Oberschneider ei osanud enda sõnutsi ette näha, et nende esinemine nii skandaalseks kujuneb. Foto: Kuvatõmmis

Lihulas toimunud heategevuslikule jalgpallimatšile järgnenud ansambli Propeller kontsert põhjustas kohapeal skandaali, mille tõttu pidi ürituse korraldaja Jaanus Getreu loobuma kohaliku spordikooli treeneri ametist.

Kaks ja pool nädalat tagasi toimunud kontserdi lõpetanud tegevuskunstiakti ehk happening’i käigus panid kohaliku gümnaasiumi füüsikaõpetaja Peeter Hermik ja Laur Oberschneider, kes mõlemad kandsid omaaegset miilitsavormi, käed raudu Lääneranna vallavolikogu liikmel Raul Oberschneideril, toimetasid ta miilitsaautosse ja esitasid seejärel koos Propelleriga loo «Heli nälg». Kohalikku olustikku seatud loos pilati volikogu esimeest, vallavanemat, abivallavanemat ning spordikooli ja kultuurimaja juhti.

Eelmisel reedel selgus, et 33 aastat treeneritööd teinud Getreu esitas lahkumisavalduse ja Hermik pidi kirjutama seletuskirja kooli direktorile

Tagasi üles