Päevatoimetaja:
Sven Randlaid
6662387

Tallinna ühis­transpordis tulevad sügisel suured muutused (2)

Copy
Mitmed muudatused liinivõrgus on tingitud sellest, et varem või hiljem likvideeritakse busside seisuplats Hobujaama tänaval. 
Mitmed muudatused liinivõrgus on tingitud sellest, et varem või hiljem likvideeritakse busside seisuplats Hobujaama tänaval. Foto: Sander Ilvest

Tallinnas plaanitakse tänavu arvukaid uuendusi ühistranspordi liinivõrgus eesmärgiga parandada ühendusi linnaosade vahel ja pakkuda mugavamaid võimalusi ümberistumisteks.

Muudatustega on kavas alustada sügisesel koolivaheajal, alates 21. oktoobrist, aga enne lõplike otsuste tegemist on tallinlastel võimalus avaldada arvamust nii koosolekutel kui ka selleks eraldi loodud veebilehel.

Linnapea Jevgeni Ossinovski (SDE) sõnul tuli vastavalt koalitsioonileppele liinivõrgu uuendamisele juurde uus aspekt ehk linnaliinide ühendamine linnalähedaste valdadega. Tulemusi pole veel ette näidata, aga linnapea sõnul asjaga tegeldakse.

«Liinivõrgu muudatusettepanekute näol on kahtlemata tegemist väga paljusid inimesi puudutavate muudatustega. Sellest tulenevalt ning erinevalt eelmisest linnavalitsusest, kus anti mõni nädal enne muudatuste jõustumist teada, et nüüd on niimoodi, tahame seekord teha paremini, ehk et tänaseid ettepanekuid soovime kindlasti inimestega arutada. Kutsun kõiki üles osalema selles protsessis ja sisukalt argumenteerima, et lõpptulemus võimalikult hea saaks,» ütles Ossinovski.

Tagasi üles