Päevatoimetaja:
Loora-Elisabet Lomp
5916 2730

USKUMATU Lufthansa hakkab turistiklassis taas tasuta õlut ja veini pakkuma

Copy
Lufthansa
Lufthansa Foto: Arne Dedert / dpa / picture-alliance

Septembris hakatakse osal Lufthansa Euroopa-sisestel lendudel turistiklassis taas tasuta õlut ja veini pakkuma. Seda lõbu saab siiski nautida vaid nendel liinidel, kus Lufthansal on konkurents.

Trip.ee kirjutab, et kui Lufthansa kohta ilmub mõni uudis, tekib viimastel aastatel kohe kartus, et Euroopa suurimaid lennufirmasid on jälle leidnud uue kärpekoha ja võib vaid imestada, milline seni tasuta hüve edaspidi tasuline on. Viimati näiteks kaotati kauglendudel ära võimalus odavaimate Economy Light piletitega tasuta istekohta valida ka kõrge staatusega püsiklientidel. Pole siis ime, et reisijate rahulolu Lufthansaga on pärast 2020. aastat pidevas langustrendis.

Kohati on Lufthansa siiski üritanud kosmeetiliste muudatustega jätta muljet, et klientide soove kuulatakse. Nii hakati sel suvel osal lühi- ja keskpikkadel lendudel testi korras jälle pakkuma tasuta teed, kohvi ja tomatimahla. Seda siiski vaid liinidel, kus Lufthansal on konkurents. Mida täpselt testiga teada saada sooviti, jääb selgusetuks, sest ei pea olema just väga suur lennundusspets, et reisijate positiivset vastuvõttu ennustada.

Nüüd jätkab Lufthansa klientide testimist ja septembris hakatakse osal Lufthansa Euroopa-sisestel lendudel turistiklassis pakkuma tasuta õlut ja veini. Seda lõbu saab siiski nautida vaid nendel liinidel, kus Lufthansal on konkurents.

Tundub jälle pigem kosmeetilise iseloomuga test, aga kui veab, võib septembris mõnel Lufthansa Euroopa liinil tasuta jooke nautida.

Tagasi üles