Päevatoimetaja:
Anu Viita-Neuhaus

VIDEO Abilinnapea Kristjan Järvan valutab nõmmekate pärast südant: see on müsteerium, miks siin kõnniteed ei ole (1)

Copy
Abilinnapea Järvan nendib, et Pärnu maanteele kõnnitee ehitamiseks ei pea suurushullustuses tänavat täielikult rekonstrueerima ega sõiduteed üles kaevama.
Abilinnapea Järvan nendib, et Pärnu maanteele kõnnitee ehitamiseks ei pea suurushullustuses tänavat täielikult rekonstrueerima ega sõiduteed üles kaevama. Foto: Sander Ilvest

Nõmme elanikud on hädas, sest koduõuest välja astudes vaatab vihmase ilmaga vastu porilompide labürint ning restorani või lastekeskuse külastamiseks peab jalga tõmbama kummikud.

Tallinna ja ­Nõmme linnaosa ­keskust ühendava tee ümbrust ei ole suudetud kaks kümnendit ­korda teha. Täpsemalt käib jutt pooleteise kilomeetri pikkusest tänavalõigust Pärnu maanteel Kitsarööpa tee ristist kuni Nõmme raudteeülesõiduni. Probleem on nii suureks paisunud, et kohalikud lõid Facebookis toetusgrupi, kus kogusid märgukirjale 155 allkirja. See saadeti Tallinna linnaisadele, kelle abistav käsi on viimane õlekõrs, mis nõmmekad lombist välja aitaks.

Tallinna linnavalitsuse kabinettides kajanud appihüüete peale tuli olematu kõnnitee seisukorda oma silmaga üle vaatama abilinnapea Kristjan Järvan (Isamaa).

Tagasi üles