Päevatoimetaja:
Anu Viita-Neuhaus

Turule on tulnud uus riidebränd!

Copy
Foto: Sossu

Kas oled kunagi mõelnud, et mood võiks olla midagi enamat kui lihtsalt riiete kandmine? Et iga särk, mida kannad, võiks rääkida lugu või iga pusa võiks väljendada sinu väärtusi? Just seda pakub Sossu – uus riidebränd, mis põimib kokku ülima mugavuse, jätkusuutlikkuse ja stiili.

Kui hindad Sossu väärtusi, siis vaata üle nende t-särkide või kapuutsiga pusade valik! Muidugi on tootevalik laiem, jätame ruumi ka avastamiseks!

Brändi Sünnilugu

Sossu loodi 2024. aastal kolme sõbra poolt, kes olid väsinud otsimast mugavaid ja jätkusuutlikke rõivavalikuid. Nad olid pettunud turul valitsevast olukorrast, kus suurbrändid sageli reklaamivad end jätkusuutlikena, kuid nende tootmispraktikad räägivad teist keelt. Need brändid väidavad küll toetavat keskkonnasõbralikke algatusi, kuid tegelikult valmistavad oma tooteid sageli sweatshop'ides, kus töötajatele makstakse nigelat palka ja töötingimused on kaugel inimlikkusest. See vastuolu ajendas kolme sõpra otsima alternatiivseid lahendusi.

Mõistes, et turul on vajadus tõeliselt jätkusuutliku ja eetilise moe järele, otsustasid nad luua midagi uut — brändi, mis ei teeks järeleandmisi ei stiilis ega eetikas. Nad tahtsid pakkuda tarbijatele rõivaid, mis oleksid mitte ainult mugavad ja stiilsed, vaid ka toodetud vastutustundlikult, austades nii keskkonda kui ka inimõigusi. Nii sündis Sossu, bränd, mis põhineb läbipaistval tootmisel ja kõrgetel eetilistel standarditel, mis kajastuvad igas tootmisetapis, alates materjali hankimisest kuni lõpptoodete valmimiseni.

Põhiväärtused

Sossu südames on jätkusuutlikkus ja autentsus. See ei ole lihtsalt turundusnipp, vaid tõeline pühendumus. Sossu rõivad on valmistatud kasutades jätkusuutlikke materjale nagu taaskasutatud polüester ja kõrgkvaliteetne, ringlussevõetav puuvill.

Lisaks jätkusuutlikusele on põhiväärtuseks ka autensus ja julgus - endasse uskumine ja olemine just see, kes sa tahad olla. Nende põhiväärtus on juurdunud ka brändi sünniloosse, kus asutajad uskusid kindlalt oma visiooni ja astusid vastu suurbrändide domineerivale seisule moemaailmas. Vastupidiselt tööstuse normidele, mis tihti ohverdavad eetika kasumi nimel, otsustasid nad luua midagi uut ja jätkusuutlikku. See julgus luua riidebränd näitab nende pühendumust olla ehtsad ja originaalsed, pakkudes tarbijatele läbimõeldult disainitud rõivaid, mis kajastavad nende sügavamat missiooni ja väärtusi.

Keskkonnasõbralik Disain

Iga toote disainimisel lähtutakse põhimõttest, et minimeerida keskkonnamõju. Selle jaoks välditakse ühekordselt kasutatavaid plaste ja teisi kahjulikke materjale. Brändi tooted on loodud inspireerituna loodusest – esimesed disainid on saanud inspiratsiooni just loomadest. Sossu toob esile looduse ilu ja olulisuse, integreerides need detailid rõivaste disaini, mis on nii visuaalselt kutsuvad kui ka ülimugavad. Näiteks nende sherpa jakkidel on kujutatud orav ja rebane, dressipluusidel aga hirv, orav, lõvi ja jääkaru.

Jätkusuutlik Tarne

Sossu pöörab jätkusuutlikusele tähelepanu isegi tarnes. Nende kasutatavad pakendid on valmistatud Euroopas, mis vähendab transpordist tulenevat keskkonnamõju. Saates pakke Eesti-siseselt, kasutavad nad pakendamiseks ainult pappi, ning saates kaugemale on kasutuses vähemalt 80% ulatuses taaskasutatud plastikut.

See aitab toetada kogukonna majandust ja tagab, et kõik tootmisprotsessis osalevad töötajad on kaitstud ja hinnatud. See lähenemine tagab toodete kõrge kvaliteedi ja eetilise päritolu, samal ajal edendades kohalikku tootmist ja jätkusuutlikke töövõtteid.

Miks on Sossu Eriline?

Erinevalt paljudest teistest moebrändidest ei keskendu Sossu ainult toodetele. Brändi missiooniks on inspireerida tarbijaid mõtlema rohkem sellele, mida nad kannavad, ja miks. Sossu julgustab kliente valima rõivaid, mis mitte ainult ei näe head välja, vaid on ka valmistatud austades keskkonda ja inimõigusi.

Rohkem Kui Lihtsalt Riided

Sossu ei ole lihtsalt rõivabränd; see on liikumine, mis muudab moemaailma paremaks ja jätkusuutlikumaks. Nende pühendumus eetikale, stiilile ja jätkusuutlikkusele on see, mis eristab neid teistest ja teeb Sossust brändi, mida tasub jälgida ja toetada. Kui oled valmis kandma muutust, siis Sossu on sinu jaoks.

Disainifilosoofia

Iga Sossu toode kajastab brändi pühendumust loodusele ja jätkusuutlikkusele. Sossu ühendab loovuse ja innovatsiooni, pakkudes moesõpradele unikaalseid ja mõtestatud rõivaid, mis kestavad aastaid.

 
Copy
Tagasi üles