Päevatoimetaja:
Marek Kuul

Võsul tegutsenud surfikool pakib asjad ja vahetab asukohta

Copy
Surfar Raigo Piho eest veetud Võsu surfikool vahetab peagi asukohta ja nime ning seab end sisse Kunda rannas.
Surfar Raigo Piho eest veetud Võsu surfikool vahetab peagi asukohta ja nime ning seab end sisse Kunda rannas. Foto: Margus Martin

Viimast korda Võsu rannas lastele suvise surfilaagri korraldanud Raigo Piho otsustas pika vaagimise järel tegevuse Haljala vallas kokku tõmmata ja siirduda naabrite juurde Viru-Nigula valda, kus saab edaspidi surfi harrastada Kunda rannas.

Ühest Lääne-Virumaa omavalitsusest teise mineku põhjusena nimetas 31-aastane Piho valla soovi lõpetada temaga rendileping ja korraldada uus konkurss. Enne seda tegi surfikooli vedaja neile ettepaneku veel aasta jagu kehtinud lepingut muuta ja see teise temaga seotud ettevõtte nimele vormistada.

Vald sellega ei nõustnud, vaid pakkus, et tõstab suvise rendisumma kahekordseks, 300 euroni. Ehkki lõpuks jäädi vana summa juurde, jõudis Piho tõdemuseni, et ta pakib surfikooli vara sügise hakul kokku ja teeb talle eraldatud platsi puhtaks. «Vald näeb, et kui peaksin [uuel konkursil] suuremat rendihinda pakkuma ja võitma, siis ehitan surfikooli uuesti üles. Kõlab üsna absurdselt aga selline see pakkumine on,» ütles Piho.

Tagasi üles