Päevatoimetaja:
Loora-Elisabet Lomp
5916 2730

FOTOD Nõmmel põles autoremonditöökoda

Copy

Nõmmel Viljandi maanteel põles kolmapäeval autoremonditöökoda, tulekahju põhjustas tõenäoliselt keevitamine.

Häirekeskus sai kell 15.59 teate, et Nõmmel Viljandi maanteel põleb autoremonditöökoda. Väljakutsele sõitsid Kesklinna, Lilleküla ja Nõmme kutselised koos Hüüru, Kopli ja Rae vabatahtlike päästjatega.

Esimesed päästjad nägid kohale sõites eemalt suitsu tõusmas ja lahtist põlemist katuseharja alt. Suitsusukelduslülid sisenesid viivitamatult hoonesse tulekollet otsima ja likvideerima. Tegu oli kahekordse hoonega, mille teisel korrusel olid kontoriruumid.

Põlemine oli vaid katuse all. Moodustati kaks töölõiku: esimene neist tegi lammutus- ja kustutustöid katusel ning teine piiras tule levikut, et see allapoole ei leviks. Vesivarustus tagati kohapealsest hüdrandist.

Tulekahju suudeti lokaliseerida kell 17.01 ning likvideeriti kell 17.36. Keegi kannatada ei saanud. Tõenäoliselt sai tulekahju alguse katusel tehtud tuletöödest, täpsemalt bituumenrullmaterjali paigaldamisel tehtud keevitamisest.

Mõned tunnid hiljem käisid Nõmme päästjad majale järelkontrolli tegemas, mille käigus hõõgumist ega tulekoldeid ei leitud.

Tekkinud suitsupilv Nõmmel.
Tekkinud suitsupilv Nõmmel. Foto: Postimees.

Märksõnad

Tagasi üles