Päevatoimetaja:
Lomely Mäe

Alaealised tapjad riputasid video oma jõhkrast veretööst internetti

Naabrite sõnul elas 59-aastane Hugo üksi.
Naabrite sõnul elas 59-aastane Hugo üksi. Foto: Urmas Luik

Kaks alaealist poissi tapsid püha­päeva vara­hommikul Pärnu külje all Tammiste külas rahulikus aedlinnas eramus elajalikult 59-aastase Hugo tema enda kodus.

Vähe sellest, et 15- ja 16-aastane poiss panid väikest aedlinna vapustanud kuriteo toime sõnulseletamatu jõhkrusega, filmisid nad kõik üles ja riputasid jäädvustuse oma roimast internetti. Mitu kohalikku on seda videot näinud. Vähesed suutsid selle lõpuni vaadata. Video levib internetis siiani.

Kui tapetu üleaedsed pühapäeva pärastlõunal naaberkinnistult ägedat kopsimist kuulsid, ei osanud nad midagi halba kahtlustada. «Hugo oli pidevalt purjus, arvasime, et ju on magama jäänud ja ema tahab sisse saada,» ütles naaber. Ema käis üksi elanud poja juures sageli.

Üle tänava elav mees läks eakale naisele appi. Võti ei läinud lukuauku. Kohale tulid Hugo õde ja õemees, kes ronis teiselt korruselt katkise akna kaudu sisse ja tegi alt ukse lahti. Majas avanes õõvastav vaatepilt. Üle küla kaikus ema südantlõhestav karjatus. Nüüd aimasid naabrid, et juhtunud on midagi hirmsat.

Tagasi üles