Päevatoimetaja:
Lomely Mäe

FOTOD Veokilt sadas maanteele suur lauakoorem, teised liiklejad jäid napilt puutumata

Copy
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Urmas Luik / Parnu Postimees

Ühismeedias jagati, kuidas Tammemäe viaduktil pudenes veokilt maha suur lauakoorem, mis ummistas täielikult kaks sõidurada. Transpordiamet usub, koorem oli halvasti kinnitatud.

Juhtunut pealt näinud sõidukijuht kirjutas sotsiaalmeedias, et puidumaterjal kukkus veoki koormast umbes kella 8 ajal hommikul Tallinna ringtee Tammemäe viaduktil Keila sõidusuunale.

Jagatud videost on näha, kuidas olukorda jäädvustanud auto juht pääseb ise napilt lauakoormaga pihtasaamisest. 

Transpordiameti põhja osakonna korrashoiu ja liikluskorralduse üksuse juhataja Margus Magus sõnas, et tõenäoliselt oli õnnetuse põhjuseks halvasti kinnitatud koorem.

«Puitu vedav veok tuli Saku poolt ja oli liitumas Tallinna ringteega, kuid ühendusteel kurvi läbimisel pudenes osa koormast laiali üle kahe sõidurea.»

Ehkki liiklus oli tema sõnul lühikest aega häiritud, sai möödapääsuks kasutada ühendustee otsa Tallinna ringtee ääres, kus sõidukid pidid tegema põike ja liikuma ühes reas. Puidu kokkukorjamisel olid kohapeal abiks mööduvad liiklejad.

Magus lisas, et umbes kell 8.45 oli tavapärane liiklus taastunud, seejuures teostas piirkonna teehooldaja ka teekatte täiendava pühkimise.

Vedu korraldanud ettevõtte kohta transpordiametil info puudub.

Märksõnad

Tagasi üles