Päevatoimetaja:
Sven Randlaid
6662387

Täna toimub Põhja-Tallinnas Hundipeal KopliFest

Copy
Hundipea
Hundipea Foto: Rene Lutterus

Paljassaare sadamaalal toimuval KopliFestil astuvad üles legendaarsed bändid Justament, Kukerpillid, Karavan ja Regatt ning õhtu lõpetab kontserdiga Púr Múdd.

Põhja-Tallinna vanema Külli Tammuri sõnul inspireeris KopliFesti kuus aastat tagasi kogukondlik Kopli liinide festival. «Nüüdseks on sündmus suureks kasvanud ja kolib Hundipeale. Põhja-Tallinnale omaselt leiavad endised tööstusalad endale uue väljundi ning muutuvad kogukonna kooskäimispaikadeks. Festivali raames on osa Paljassaare sadamaalast uudistajatele avatud,» ütles linnaosavanem.

Lisaks muusikalisele programmile saab osaleda töötubades ja ekskursioonidel, ning festivali ajal on avatud toidutänav. Töötoad on avatud kell 14–18. Osaleda saab keskkonnateemalistes õpitubades, mängida õue- ja lauamänge, meisterdada ning uudistada raamatukogubussis Katariina Jee.

Festivali raames toimuvad tasuta ekskursioonid Hundipea sadamaalal ning Aimur-Jaan Keskel räägib piirkonna kriminaalsest ajaloost. Eelregistreerimine tasuta ekskursioonidele on lõppenud. Lisaks saab osaleda KopliFesti suurekskursioonil Matkafy Laternamatkadega. Lisainfo ja piletid: https://www.laternamatkad.ee/piletimatkad

KopliFest toimub pühapäeval, 25. augustil kell 14–20 Hundipeal (Paljasaare tee 20). Lisainfo KopliFesti kohta leiab Tallinna veebilehelt ja Facebookist.

Tagasi üles