Päevatoimetaja:
Liisa Ehamaa

Madison keskerakondlaste poolt bandiitideks nimetatud metsavendade skandaalist: selgitustööd on vaja teha kõikides erakondades (17)

Jaak Madison
Jaak Madison Foto: Madis Veltman

Keskerakonna esimees Mihhail Kõlvart (KE) taunis Narva keskerakondlase sõnavõttu, kes leidis, et metsavennad olid terroristid. Eurosaadik Jaak Madison, kes liitus täna Keskerakonnaga, näeb siin aga suuremat probleemi – see inimene elab Vene meedia infoväljas. 

Hiljuti avaldas sotsiaalmeedias postituse Tondiraba huvikooli ning Kuristiku lasteaia nüüdseks juba endine direktor Sergei Ptšjolkin (KE), kes nimetas Eesti ja Leedu vabaduse eest võidelnud metsavendi muu hulgas terroristideks ning lisas, et küüditamised olid vajalikud põrandaaluse väljajuurimisena. Selle sõnavõtu pärast vallandati ta usalduse kaotuse ja eetikanõuete mittetäitmise tõttu.  

Ptšjolkini kaitseks astus välja Narva keskerakondlane Mihhail Panšin, kes samuti leidis, et metsavennad olid bandiitlikud. «Nad panid 20. sajandi keskel toime kuritegusid Eesti rahumeelse elanikkonna vastu. Sellest räägivad arhiiviandmed. Nende kuriteod on säilinud neis sündmustes osalenute mälestustes,» kirjutas ta oma Facebooki lehel.

Tagasi üles