Päevatoimetaja:
Loora-Elisabet Lomp
5916 2730

Levira hakkab edastama uut UHD-kvaliteedis telekanalit

Copy
MyZen TVd näeb 4K UHD-formaati toetavate teleritega.
MyZen TVd näeb 4K UHD-formaati toetavate teleritega. Foto: My Zen

Alates neljapäevast, 15. augustist asendub Eesti maapealse digitelevisiooni võrgus (DVB-T2) UHD-kvaliteedis edastatav telekanal Museum TV telekanaliga MyZen TV, mis viib vaatajad tasakaalustatud elustiili ja heaolu maailma. MyZen TVd näeb 4K UHD-formaati toetavate teleritega.

«Levira jätkab Eesti maapealse digitaaltelevisiooni võrgus (DVB-T2) UHD-kvaliteedis edastatava telepildi testimist. Pakkumaks televaatajatele jätkuvat uudsust, asendame me 4K-kanali Museum TV 4K 15. augustist 4K-kanaliga MyZen TV,» ütles Levira tehnoloogia- ja IT-direktor Kristo Kaasan.

«Meile eneselegi üllatuseks tõusis UHD-formaadis edastatava telekanali populaarsus augusti esimesel nädalal kõikide Levira edastavate maapealse digitelevisiooni kanalite seas isegi 11. kohale, mis kinnitab inimeste huvi enneolematult detailirikka telepildi vastu,» lisas ta.

Kaasani sõnul kestab 4 K UHD-telepildi edastamise testperiood septembri lõpuni ja vaatajad on teretulnud andma kasutajakogemuse kohta tagasisidet Levira veebilehel. MyZen TV kava leiab siit: https://www.myzen.tv/tv-guide/

Lisaks UHD-kanalile saab digilevi kaudu tasuta vaadata järgmisi vabalevi kanaleid: ETV, ETV2, ETV+, Kanal 2, Duo 4, Duo 5, Kanal 7, TVP World, Current Time (Настоящее Время), Ukraina24, Euronews ja France 24.

Täpsemat infot vabalevi kohta saab aadressilt https://digilevi.ee/ või kasutajatoelt telefonil 6804040 (E–P kl 10–22).

AS Levira edastab meediat Eestis ja maailmas. Levira toodab telesisu, aitab meediateenuste osutajatel telekanaleid kokku panna ning hoolitseb selle eest, et programmid oleksid eetris 24 tundi ööpäevas 365 päeva aastas. Levira on Eesti põhiline TV- ja raadiolevivõrkude operaator ja omab Eesti üht suuremat andmekeskust.

Levira klientideks on rahvusvahelised ja kohalikud IT-ettevõtted ja meediateenuse osutajad. Levira aktsionärid on Eesti Vabariik ja Prantsuse telekommunikatsiooniettevõte TDF osalustega vastavalt 51 protsenti ja 49 protsenti.

Tagasi üles