Päevatoimetaja:
Margus Martin

Ülevaade: millised on 5 parimat uut online kasiinot Eestis

Copy
Foto: Freepik

Hasartmängusõpradel on põhjust rõõmustada, sest viimase paari aasta jooksul on avatud mitmeid kodumaiseid kasiinokeskkondi, igaüks pakkumas midagi uut ja omapärast. Näib, et uute kasiinode avamise trend pole ka sugugi hoogu kaotamas - uusi online kasiinosid registreeritakse Eestis pea iga kvartal.

Selle suure valikumere keskel orienteerumine võib olla aga keeruline. Seda eriti siis, kui paljud uued online kasiinod on siiski võrdlemisi tundmatud nimed. Allpool toome esile viis uut kasiinoportaali, mis on mitme allika sõnul hetkel kasiinomaailma favoriidid, seda just uute kasiinolehtede kategoorias.

Epicbet

Kui mitmed uued online kasiinod on jäänud pigem kulisside taha ning on avanud uksed vaikselt, siis Epicbet on tegutsenud vastupidiselt, olles turule tulnud üpris aktiivse turundusega. Nüüdseks hakkab Epicbeti nimi juba paljudele ka tuttavaks saama.

Selle värske kasiinolehe peamine tugevus peitub spordipanustes - tegemist on haruldase võimalusega, kus uus kasiino pakub lisaks tüüpilistele hasartmängudele ka spordipanustamise võimalust.

Kasiinokeskkonda haldab Eestis registreeritud ettevõte ​​Ducks In A Row OÜ, mille omanik on tegelikult hoopiski teise Eestis tuntud kasiinobrändi looja - selleks on Coolbet, mis on tänaseks Eestis juba laialdaselt levinud.

Duelz

Paljud värsked kasiinolehed on võrdlemisi sarnased, aga Duelz toob mängijateni midagi täiesti uudset. Selle omapärase veebikasiino suurim konksukoht peitub originaalses pakkumiste ja kampaaniate süsteemis, mis üritab muuta elamuse interaktiivseks. Kasiinos mängides saab pidada “lahinguid” teiste mängijate vastu, kasutada “loitse” ja jahtida aardeid - see kõik meenutab videomänge, mitte online kasiinot.

See on küll välismaisete juurtega kasiino, kuid ettevõttel on Eestis ametlik tegevusluba ning kogu veebikeskkond on ka kohandatud eestikeelseks, kuigi seda kohati pisut lonkava keelekasutusega. Kui sellest kõrvale vaadata, saab nautida ühte haruldaselt unikaalset kasiinolehte.

Fruta

Puuviljadel on alati olnud kasiinos oluline roll ja see jätkub Fruta kasiinos, mis üritab mängijateni tuua “mahlasema” elamuse. Puuviljateemalise lihtsakoelise veebikasiino taga peitub aga tuhandeid kasiinomänge, sealhulgas mitmed suurejooneliste peavõitudega jackpotimängud.

Fruta kasiino sobib eriti hästi mänguritele, kes on tüdinud keerulistest registreerumisvormidest - tegemist on nimelt kontovaba kasiinoga, kus piisab mängimiseks vaid panga vahendusel autentimisest.

HappySlots

Juba HappySlots kasiino nimi annab märku sellest, mis on portaali peamine sisu - slotimängud. Tegemist on Eestis litsentseeritud ettevõtte Damagi Marketing Solutions järjekordse veebikasiinoga. Seesama ettevõte omab tegelikult aga kümneid veebikasiinosid üle kogu maailma, olles seega üks suurematest uue ajastu kasiinofirmadest. Damagi suurust ei tasu alahinnata: see on üks ettevõtetest, kelle kasiinod figureerivad tihti ka võrdlusedetabelites.

HappySlots on üpris lihtsakoeline kasiino, kus saab mängida eelkõige online slotikaid, lauamänge või veeta aega live-kasiino diilerite seltsis. Kõige selle jaoks on integreeritud Brite makselahendus, mille kaudu saab teha kiirmakseid otse oma pangast.

HighRoller

HighRoller kasiino nimi võib jätta mulje, nagu seal võiksid mängida vaid tõeliselt priske rahakotiga inimesed, aga tegelikkuses jätab see kasiino endast vaid luksusliku mulje, andes edasi killukese highroller'ite glamuurset maailma.

Ka HighRoller on kontovaba kasiino, kus saab mängida otse oma panga kaudu, sarnaselt paljudele teistele uutele online kasiinodele. Suurim tähelepanu on slotikatel ja live kasiino mängudel - mõlemast kategooriast leiab kümneid ja sadu mänguvõimalusi.

HighRoller on samuti välismaisete juurtega kasiino - portaali haldab Küprosel tegutsev firma, kes on aga pälvinud tegevusloa Eestis ametlikult hasartmängude korraldamiseks.

Mistahes online kasiino valimisel tuleb pidada meeles vastutustundlikku mängimist. Isegi kui tegemist on uue online kasiinoga, ei tasu minna liiale, kasutada pigem väiksemat mängueelarvet ning rakendada igas kasiinos olevaid vastutustundliku mängimise tööriistu.

 

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

 
Copy
Tagasi üles