Päevatoimetaja:
Anu Viita-Neuhaus

Kasutatud iPhone Telo24.ee e-poest

Foto: unsplash.com

Telo24 pakub laias valikus kasutatud iPhone mudeleid, sealhulgas iPhone 12 Pro, 13 Pro, ja 14 Pro. Kõik telefonid on põhjalikult kontrollitud, kvaliteetsed ja töökorras.

 

Miks valida kasutatud iPhone?

  • Soodne: Kasutatud telefonid maksavad vähem kui uued mudelid.

  • Keskkonnasäästlik: Taaskasutus aitab vähendada elektroonikajäätmeid.

  • Kontrollitud kvaliteet: Iga telefon läbib tehnilise ja visuaalse kontrolli.

Tehnilised andmed

Telo24 veebilehel leiad igale telefonimudelile täpsed tehnilised andmed ja seisukorra hinnangu

Garantii

Ostetud telefonide garantii on enamasti 12 kuud, mis annab kindlustunde kasutamisel. Samuti pakub Telo24.ee vajadusel hooldust ja remonti.

iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro pakub muljetavaldavaid tehnoloogilisi lahendusi nagu nt A14 Biooniline protsessor, elavate värvide ja teravate detailidega OLED ekraan ning kolmik kaamera, mis sobib suurepäraselt fotograafiaks ja videosalvestuseks.

Ekraan

iPhone 12 Pro ekraan on 6,1-tolline Super Retina XDR OLED paneel, mis tagab peened ja elavad värvid. Ekraan toetab HDR10 tehnoloogiat ning selle resolutsioon on 2532 x 1170 pikslit, pakkudes erakordset visuaalset selgust.

Selle ekraani maksimaalne heledus ulatub 1200 niti, mis tagab selged pildid ka eredas päikesevalguses. Lisaks on ekraan kaitstud Ceramic Shield klaasiga, mis on neli korda vastupidavam kukkumistele.

A14 protsessor

iPhone 12 Pro kasutab A14 Bioonilist protsessorit, mis on valmistatud 5nm tehnoloogia baasil. See protsessor pakub erakordset jõudlust ja energiatõhusust, võimaldades sujuvat kasutajakogemust isegi nõudlikes rakendustes ja graafikas.

Kaamera

iPhone 12 Pro on varustatud kolme kaameraga - 12MP lai, 12MP ülilai ja 12MP telefoto objektiiv. Need kaamerad võimaldavad mitmekülgset pildistamise kogemust, sealhulgas öörežiimi, portree-režiimi ja Deep Fusion tehnoloogiat.

Kaamera suudab salvestada 4K HDR videoid kuni 60 kaadrit sekundis. Dolby Vision HDR salvestamise tugi tagab, et iga jäädvustus on erakordselt detailne ja elav. LiDAR-skanner võimaldab paremat autofookust vähese valgusega tingimustes ja toetab AR-rakendusi.

iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro on võimas ja uuenduslik nutitelefon, mis pakub suurepärast kasutuskogemust tänu oma ekraanile, kaameratele ja protsessorile.

Super Retina XDR ekraan

iPhone 13 Pro-l on 6,1-tolline Super Retina XDR OLED ProMotioni ekraan. Ekraan toetab adaptiivset värskendussagedust 10 Hz kuni 120 Hz, muutes kerimise ja animatsioonid eriti sujuvaks. See tehnoloogia aitab ka akut säästa, kohandades värskendussagedust vastavalt kasutusele.

Ekraani resolutsioon on kõrge, pakkudes teravaid ja selgeid pilte. HDR10 ja Dolby Vision tugi võimaldab vaadata filme ja videoid parima kvaliteediga. Heledus võib ulatuda kuni 1000 nitti, mis tagab suurepärase nähtavuse isegi eredas päikesevalguses.

Kaamera uuendused

iPhone 13 Pro on varustatud 12 Mpix kolmikkaameraga, mis koosneb ultra-lainurk, lainurk ja telefoto objektiividest. Night Mode funktsioon on saadaval kõikidel kaameratel, võimaldades teha suurepäraseid pilte ka väheses valguses. Pildistabilisaator tagab teravad pildid isegi liikumise ajal.

Telefon toetab ka 3x optilist suumi ja kuni 15x digitaalset suumi, mis võimaldab nt. kinnisvara fotograafidel tabada kaugeid objekte detailirohkelt. Photographic Styles ja ProRAW võimaldavad professionaalset järeltöötlust otse telefonil.

Protsessor

Seadme südames on võimas A15 Bionic protsessor, mis tagab ülimalt kiire ja sujuva töö. Protsessoril on kuus tuuma: kaks kõrge jõudluse ja neli energiatõhusat tuuma. 5nm tehnoloogia võimaldab protsessori kiirust ja energiasäästlikkust.

A15 Bionic on varustatud ka 16-tuumalise Neuraalmootoriga, mis suudab teha keerukaid tehisintellekti ja masinõppe ülesandeid. See parendab selliseid funktsioone nagu fototöötlus, Face ID ja erinevad AR (liitreaalsus) rakendused.

iPhone 14 Pro

Ekraan: iPhone 14 Pro on varustatud 6.1-tollise Super Retina XDR ekraaniga. Ekraanil on kõrge kontrastsus ja HDR tugi, mis muudab pildid ja videod elavamaks.

Resolutsioon: Ekraani resolutsioon on 2532 x 1170 pikslit, mis annab väga terava pildi kvaliteedi.

Ceramic Shield: Esipaneel on kaetud Ceramic Shield materjaliga, mis muudab selle vastupidavamaks kriimustustele ja kukkumistele.

Kaamerad: Seade on varustatud kolme tagakaameraga: 12 MP lainurk, 12 MP ülilainurk ja 12 MP telefoto objektiiv. See võimaldab teha kõrge kvaliteediga fotosid ja videoid eri nurkade alt.

Protsessor: Seadmel töötab võimas A16 Bionic kiibistik, mis tagab kiire ja sujuva kasutuskogemuse.

Mälu: iPhone 14 Pro on saadaval erinevate mälu mahtudega, sealhulgas 128 GB, 256 GB, 512 GB ja 1 TB.

Aku kestvus: Telefonil on täiendatud aku, mis pakub pikemat kasutusaega igapäevasel kasutamisel.

Seisukord: Kasutatud iPhone 14 Pro seadmed telost24.ee poes võivad olla erinevas seisukorras. Kõik seadmed on põhjalikult testitud ja puhastatud.

Garantii: Kõik kasutatud iPhone mudelid tulevad aastase garantiiga.

Täiendavad omadused: Seadmel on Face ID näotuvastus, mis võimaldab kiiret ja turvalist lukust avamist.

Ühenduvus: iPhone 14 Pro toetab 5G, mis pakub kiiret internetiühendust. Seadmega saab kasutada ka Wi-Fi 6 ja Bluetooth 5.2 tehnoloogiat.

iPhone 15 PRO

iPhone 15 Pro on Apple uusim tipptasemel nutitelefon, mis on loodud professionaalidele.

Selle telefoniga on tehtud märkimisväärseid edusamme tehnoloogia ja disaini vallas. Tipptasemel tehnoloogia sisaldab täiustatud kaamerat, mis võimaldab kasutajatel avastada maailma uue pilguga.

iPhone 15 Pro ekraan on erakordne ja pakub muljetavaldavat jõudlust. Luksuslik disain annab telefonile unikaalse ilme ja tunde, samas kui selle jõudlus vastab kõige nõudlikumate kasutajate vajadustele.

Lisafunktsioonid

Tolmu- ja veekindel korpus

iPhone mudelitel on IP68 reitinguga korpus. See tähendab, et telefonid on tolmukindlad ja võivad taluda kuni 6 meetri sügavust vees kuni 30 minutit. IP68 reiting tagab kaitse mitte ainult vee, vaid ka tolmu eest, muutes need telefonid usaldusväärseks isegi ekstreemsetes tingimustes.

Korpused on valmistatud vastupidavast materjalist, mis kaitseb seadmeid kriimustuste ja kukkumiste eest. Need omadused on eriti kasulikud inimestele, kes kasutavad telefoni välitingimustes või sportides. Lisaks võimaldab korpuse tugevus ja vastupidavus pikka kasutusiga, isegi kui seade on kasutatud.

Apple Watch ühilduvus

Kõik loetletud iPhone Pro mudelid ühilduvad Apple Watchiga, pakkudes suurepärast sünergiat igapäevatoimingutes. Apple Watchi abil saavad kasutajad jälgida oma terviseandmeid, lugeda nutiteavitusi ja vastata kõnedele otse oma randmelt.

Copy
Tagasi üles