Päevatoimetaja:
Mai-Brit Jürman

Liiklusõnnetuste tõttu suri kaks meest, kellest üks hukkus joobes juhi tõttu (3)

Copy
Tallinnas sai kolmapäeval keskturu ristmikul viga teed ületanud mees, kellele sõitis otsa sõiduauto. Neljapäeval teatas politsei, et tema elu ei õnnestunud päästa.  
Tallinnas sai kolmapäeval keskturu ristmikul viga teed ületanud mees, kellele sõitis otsa sõiduauto. Neljapäeval teatas politsei, et tema elu ei õnnestunud päästa.  Foto: Eero Vabamägi

Neljapäeval jätsid Eesti eri paigus elu kaks meest, mõlemad olid liiklusõnnetuses viga saanud. Kui üks hukkunu sai Tallinnas jalakäijana autolt löögi, siis teisele sõitis mootorratta seljas olles ette joobes juht.

Laupäeval, 20. juulil kella 18 ajal sai häirekeskus teate liiklusõnnetusest Pärnumaal Tori vallas Nurme külas Tallinna–Pärnu maantee ja Nurme tee ristmikul, kus 53-aastane alkoholijoobes mees sooritas Škoda Octaviaga vasakpöörde ja sõitis ette peateel liikunud mootorrattale BMW R35. Mootorrattur tuli oma uunikumsõiduriistaga parasjagu Pärnu-Jaagupist vanatehnikaürituselt.

Mootorrattur, kes Pärnu Postimehe andmetel oli 64-aastane Vello Tamme, toimetati sündmuspaigalt Pärnu haiglasse, kus ta neljapäeva hommikul suri.

Tagasi üles