Päevatoimetaja:
Mai-Brit Jürman

FOTOD Pärnu maanteel põles lahtise leegiga seitsmekordne hoone (3)

Copy
Pärnu maantee hoone põleng.
Pärnu maantee hoone põleng. Foto: Pealtnägija foto.

Häirekeskuse teatel põles Pärnu maanteel lahtise leegiga kontorihoone, teade põlegust laekus kell 22.59. Päästjad asusid maja kustutama.

Pärnu maanteel põles hoone.
Pärnu maanteel põles hoone. Foto: Pealtnägija foto.

Häirekeskusest öeldi eile õhtul, et on teada, et inimesi selles hoones sees ei tohiks olla. 

Teisipäeval edastati, et eile õhtul võttis tuld seitsmekorruseline kontorihoone, mille kustutamiseks kulus päästjatel ligi poolteist tundi.

Kell 22.58 sai häirekeskus teate, et Kesklinnas Pärnu maanteel nähakse seitsmekordsest kontorihoonest lahtist leeki. Väljakutsele reageeriti suurte jõududega: kohale sõitsid Kesklinna, Lilleküla ja Nõmme kutselised päästjad koos Kopli ja Saku vabatahtlike päästjatega.

Esimesena jõudnud Nõmme päästjad nägid leeke hoone neljanda ja viienda korruse katuselt ja välisfassaadist. Hoonest ja redelautolt kustutades saadi tulekahju levikule kella 23.48-ks piir peale. Hoonesse sisse leegid ei levinud.

Tallinnas põles seitsmekordne kontorihoone.
Tallinnas põles seitsmekordne kontorihoone. Foto: Päästeamet

Eeldatavasti sai tulekahju alguse samal päeval tehtud tuletöödest, millest suure tõenäosusega säde konstruktsioonide sisse liikus.

Päästjad avasid välisseina varjatud tulepesade leidmiseks. Kella 00.20-ks oli põleng likvideeritud. Keegi kannatada ei saanud ning valve anti üle kohale saabunud objekti esindajatele.

Tagasi üles