Päevatoimetaja:
Mai-Brit Jürman
(+372) 507 3066

Saaremaa festivali müra pahandab muhulasi: nagu naabrimees laseks mussi

Copy
Saaremaa festivalist saavad vastu tahtmist osa ka kilomeetrite kaugusel elavad muhulased, keda häirib pea ööpäev läbi kestev muusika.
Saaremaa festivalist saavad vastu tahtmist osa ka kilomeetrite kaugusel elavad muhulased, keda häirib pea ööpäev läbi kestev muusika. Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

«Mina ei valinud seda, et olen kõik need päevad magamata,» kirjeldab häiritud muhulane vali müra, mis naabersaarel toimuvalt I Land Soundi elamusfestivalilt üle Väikese väina tema koju kostub.

Elamusfestival I Land Sound algas eile Saaremaal Illikul ning kestab pühapäevani. Festivalist saavad aga vastu tahtmist osa ka kilomeetrite kaugusel elavad muhulased, keda häirib pea ööpäev läbi kestev muusika.

«Muusikat lasti kella kümnest hommikul ja kava järgi lõpetab viimane esineja kell neli öösel. See on 14 tundi järjest tümmi…» kurtis nõutu muhulane Postimehele. «Mina ei valinud seda, et olen kõik need päevad magamata.» Ta lisas, et kui festivali programmi õhtused üritused kestaksid öösel kella kaheni, siis ei oleks tal vastuväiteid.

Tagasi üles