Päevatoimetaja:
Mai-Brit Jürman
(+372) 507 3066

Jaan Tõnissoni Postimehe Fond ootab ajakirjandustudengeid taas stipendiumile kandideerima

Copy
«Stipendium andis mulle meelerahu ja julguse täielikult koolile ja lõputöö kirjutamisele keskenduda. Julgen väita, et ilma stipendiumita ei oleks mul lõputöö kirjutamine pooltki nii hästi välja tulnud,» leiab Ingrid Landeiro.
«Stipendium andis mulle meelerahu ja julguse täielikult koolile ja lõputöö kirjutamisele keskenduda. Julgen väita, et ilma stipendiumita ei oleks mul lõputöö kirjutamine pooltki nii hästi välja tulnud,» leiab Ingrid Landeiro. Foto: Sander Ilvest

Tänavune SA Jaan Tõnissoni Postimehe Fondi stipendiumikonkurss on avatud, pakkudes taas toetust bakalaureuse- ja magistriõppe ajakirjandustudengitele. 

Bakalaureuse- ja magistriõppe stipendiumile saavad kandideerida kõik Eesti ajakirjandustudengid. Bakalaureuseõppes jagatakse välja kuni viis 4000-eurost ja magistriõppes kuni kaks 10 000-eurost stipendiumit.

Mullu bakalaureuseõppe konkursil valituks osutunud Karoliina Vertjajeva tunnistas, et tänu stipendiumile oli tal võimalik rohkem keskenduda õpingutele, lähedastele ja enesearengule. «Lisaks avanesid mulle uued erialased võimalused ning võin kindlalt öelda, et stipendium oli suur tõuge ja minu edasise karjääri alus,» ütles Vertjajeva.

Selleks, et viimasel ülikooliaastal saaks pühenduda täielikult bakalaureusetöö kirjutamisele, otsustas stipendiumile kandideerida ka Ingrid Landeiro. «Stipendium andis mulle meelerahu ja julguse täielikult koolile ja lõputöö kirjutamisele keskenduda. Julgen väita, et ilma stipendiumita ei oleks mul lõputöö kirjutamine pooltki nii hästi välja tulnud,» lausus ta.

«Samuti oli stipendiumi saamine omamoodi valdkondlik tunnustus, mis kinnitas, et ajakirjandus on minu jaoks õige koht,» nentis Landeiro.

Stipendium antakse välja erialaste teadmiste ja oskuste omandamiseks, võimete arendamiseks ning loomingulise tegevuse soodustamiseks. Tänavuse konkursi kandideerimise tähtaeg on 24. juuli. 

Kandideerimisetingimuste ja lisainformatsiooniga saab tutvuda fondi kodulehel.

Tagasi üles