Päevatoimetaja:
Mai-Brit Jürman

Tudengid alustasid ukselt uksele annetuste kogumist (1)

Copy
18 tudengit alustas Aitan Eestit MTÜs suvetööna ukselt uksele annetuste kogumist heategevuseks.
18 tudengit alustas Aitan Eestit MTÜs suvetööna ukselt uksele annetuste kogumist heategevuseks. Foto: Arvo Meeks

18 tudengit alustas Aitan Eestit MTÜs suvetööna ukselt uksele annetuste kogumist heategevuseks.

Aitan Eestit MTÜ juhatuse liikme Janar Saviiri sõnul tunneb MTÜ tudengid ära kaelakaardi, logoga pluusi või mütsi ja MTÜd tutvustavate materjalide järgi. «Me ei kogu sularaha. Püsiannetuse saab teha ülekandega, kinnitades korralduse enda internetipangas,» ütles Saviir.

Kõik annetusi koguvad noored on eelnevalt saanud koolituse ukselt uksele suhtluseks. «Noored on viisakad ja neil on hea tunne, kui seda ollakse ka nendega,» lausus Saviir. Ta lisas: «Annetama ei pea, kui soovi ei ole! Kui aga soov annetada on, siis Aitan Eestit MTÜ on üks võimalus, kuidas anda oma panus abi vajavatele valdkondadele ja tunnustatud ühingute toetuseks.»

Sel suvel on tudengid annetusi kogumas üle Eesti mitmes paigas ning paljud neist just oma kodukohas.

Alustatakse Võrus, Rõuges ja Kanepis. Põlvas, Värskas, Raplas ja Kohilas. Kuressaares ja lähistel. Samuti Tallinna erinevates piirkondades. Kiiul, Kuusalus, Kehras, Raasikul, Kostiveres, Arukülas, Maardus, Muugal, Lool, Lagedil, Kiilis, Luigel, Kiisal, Ääsmäel, Sauel, Keilas ja Tabasalus.

Aitan Eestit MTÜ on tegutsenud üle nelja aasta, olles kasvanud üheks suurimaks heategevusorganisatsioonide- ja projektide toetajaks Eestis.

MTÜ eesmärk on juhatuse liikme sõnul ukselt uksele suhtlusega võimalikult paljude inimesteni jõuda, et paremini tutvustada heategevusvaldkonda ning püsiannetuse võimalust, sest just sellest on Eesti vabaühendused läbi aegade kõige rohkem puudust tundnud.

Heategevuslikud koostööpartnerid, mille tegevust Aitan Eestit MTÜ annetustega toetab on näiteks Naiste Tugi- ja Teabekeskus, Laste ja Noorte Kriisiprogramm, Eesti Lasterikaste Perede Liit, Junior Achievement, Eesti Sünnitusmajade Fond SA, Do Good MTÜ, Naerata Ometi MTÜ, Doktor Kloun MTÜ, lahendus.net MTÜ, SA Heategevusfond Minu Unistuste Päev, Eesti Loomakaitse Selts, Eesti Vaegkuuljate Liit, Elumuutvad abistajad MTÜ, Karolini kool, Tagasi Kooli MTÜ, MTÜ Eesti SV Tugigrupid, Kiusamisvaba Kool SA, Vaikuseminutid MTÜ, Südamesoovi saade Kanal2-s.

Tagasi üles