Sotsid suutsid leida Lasnamäe linnaosavanema asetäitja (2)

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Uuendatud 1. juuli 2024, 13:39
Copy
Kirill Klaus
Kirill Klaus Foto: Andres Raudjalg

Tallinnas võimul olevad sotsid pole leidnud veel sobivat Lasnamäe linnaosavanemat, aga vähemalt vanema asetäitja koht on nüüd täidetud.

Tallinna linnavõim pole kolme kuu jooksul suutnud leida sobivat inimest Lasnamäe linnaosavanema kohale, mis koalitsioonilepingu järgi kuulub sotsidele.

Täna selgus, et on leitud vähemalt linnaosavanem asetäitja, kelleks saab senine Nõmme linnaosavanema asetäitja ja erakonna pressiesindaja Kirill Klaus.

«Kirill kandideeris sellele kohale ja asub tööle Lasnamäel,» kinnitas Klausi senine ülemus, Nõmme linnaosavanem Karmo Kuri.

Klaus ütles Postimehele, et on täna esimest päeva ametis ning tegeleb Lasnamäel sellesama valdkonnaga, millega Nõmmel, ehk linnamajandusega. Seda, kellest saab tema ülemus, ehk Lasnamäe linnaosavanem, ta oma sõnul ei tea, ehk et ta kandideeris nii-öelda tühja tooli asetäitjaks.

«Linnaosavanema otsingud käivad ja niipea, kui need on lõppenud, antakse sellest ka avalikkusele teada. Minul ei ole praegu selle kohta vähimatki infot,» kinnitas Klaus.

Mais esitasid sotsid Lasnamäe linnaosavanema kandidaadiks holistilise terapeudi ja ühiskonnategelase Tatjana Lavrova, kes aga loobus sellesse ametisse pürgimisest pärast seda, kui tulid ilmsiks tema venemeelsed hoiakud olulistes väärtusküsimustes, mis puudutavad Nõukogude sõjaveteranidele annetuste kogumist, pronkssõduri teisaldamist ja okupeeritud Krimmis «Teeme ära» aktsiooni korraldamist.

Tagasi üles