Taristutööd lisavad hulga uusi liikluspiiranguid

BNS
Copy
Teetööd.
Teetööd. Foto: Tartu linnavalitsus

Taristuga seotud tööd lisavad esmaspäeval hulga uusi liikluspiiranguid, millega transpordiamet soovitab sõiduaja planeerimisel arvestada.

Harju maakonnas Sakus Saku–Tõdva teel alustatakse ringristmiku rajamist Traani tee ja Küütsu tee ristmikule. Töid tehakse augustikuu lõpuni.

Tallinna–Pärnu–Ikla tee ja Tallinna ringtee Kanama liiklussõlmes alustatakse viadukti ümberehitustöödega. Esimeses etapis tehakse tee kõrval raadamistöid, vajadusel kehtestatakse kiiruspiirang.

Ida-Viru maakonnas Tallinna–Narva teel Edisel kilomeetritel 162–163 on piirdetööde tõttu kell 10–17 Narva-suunaline lõik suletud. Liiklejate ümbersõit on korraldatud Jõhvi linna kaudu, lisanduv ajakulu on kolm kuni neli minutit.

Järva maakonnas Pärnu–Rakvere–Sõmeru teel Kirisaarel kilomeetritel 99–108 on kell 8–17 teekatte remonttööde tõttu lõiguti Rakvere-poolne sõidusuund suletud. Liiklejate ümbersõit on korraldatud Otiku või Viisu kaudu. Töölõigus kehtib kiiruspiirang 50 km/h, liiklust korraldavad reguleerijad.

Valga maakonnas Tõrvas Viljandi maanteel kilomeetritel 27–29 tehakse kuni 3. juulini teeremonti. Töölõigus kehtib kiiruspiirang 50 km/h, võib olla lühiajalisi liiklusseisakuid ja liiklust korraldavad reguleerijad.

Pärnu maakonnas Pärnu–Lihula tee kolmandal kilomeetril Papsaarel ning Vana-Pärnu teel oleva liiklussõlme sisemine sõidurada on kell 9.30–16 valgustite vahetamise tõttu suletud. Operatiivsõidukitele on läbipääs tagatud. Ümbersõit on Haapsalu maantee ja Kaubasadama tee kaudu.

Märksõnad

Tagasi üles