Ämaris peeti kinni tapmises kahtlustatav 57-aastane mees (1)

Postimees
Copy
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Kristjan Teedema

Politsei pidas täna, 29. juuni öösel Harju maakonnas Ämari alevikus kinni 57-aastase mehe, keda kahtlustatakse 45-aastase mehe tapmises.

Täna öösel kella ühe paiku sai häirekeskus teate, et Ämari alevikus asuvas kortermajas on löödud noaga meest. Kahjuks tabas löök sedavõrd raskelt, et kohale jõudnud meedikutel ei õnnestunud mehe elu päästa ning ta suri saadud vigastustesse sündmuskohal.

Põhja prefektuuri operatiivjuht Urmas Tuisk ütles, et esialgse info põhjal on alust arvata, et alkoholjoobes 57-aastasel mehel tekkis enda tuttava, 45-aastase mehega konflikt, mille käigus lõi teda noaga.

«Kahjuks näeme sageli, et enamik raskeid vägivaldseid kuritegusid pannakse toime alkoholijoobes, kui ei osata enam konflikte sõnadega lahendada. Politseinikud pidasid kahtlustatava sündmuskohal kinni ning kõik juhtunu täpsemad asjaolud selgitame välja alustatud kriminaalmenetluses,» sõnas operatiivjuht.

Juhtunu uurimiseks on alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb tapmist (KarS § 113).

Uurimist viib läbi Põhja prefektuuri kriminaalbüroo ja juhib Põhja ringkonnaprokuratuur.

Märksõnad

Tagasi üles