Opositsioonierakonnad ei pane uuele valitsusele suuri lootusi (20)

Postimees
Copy
Opositsioon on uue valitsuse suhtes juba ette kriitiline. Pildil Keskerakonna eismees Mihhail Kõlvart ja EKRE esimees Martin Helme.
Opositsioon on uue valitsuse suhtes juba ette kriitiline. Pildil Keskerakonna eismees Mihhail Kõlvart ja EKRE esimees Martin Helme. Foto: Remo Tõnismäe

Riigikogu opositsioonierakonnad ei usu, et uue peaministri ja valitsuse koosseisuga valitsuse poliitika oluliselt muutuma hakkab, vahendas rahvusringhääling.

Isamaa esimehe Urmas Reinsalu sõnul ei ole ta näinud, et Reformierakonna võimalikud järgmised juhid oleks uuest poliitilisest juhtimisest märku andnud.

Konservatiivse Rahvaerakonna esimees Martin Helme sõnul ei arva ta, et uus valitsus oma kurssi oluliselt muudaks, nende maailmavaade ei ole ju muutunud. «Iseküsimus on see, et reaalsuse piirid on ette tulnud, makse tõsta enam peaaegu et ei ole võimalik,» ütles Helme.

Keskerakonna esimees Mihhail Kõlvart märkis, et tal ei ole suurt lootust, et uus valitsus pakuks põhimõttelisi lahendusi praegusele majanduskriisile.

Riigikogusse mittekuuluva erakonna Parempoolsed juht Lavly Perling ütles, et kes iganes ka uueks peaministriks ei saaks, peab alustama Eesti keskvalitsuse kulude kokkuhoiust.

Tagasi üles