Autosõit Tallinna kesklinnas läheb jälle keerulisemaks (2)

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Kui siiani said autojuhid Tehnika tänaval ummikus istumise asemel kasutada paralleelset Koidu tänavat, siis nüüd on ka see ehitustööde tõttu üles kaevatud.
Kui siiani said autojuhid Tehnika tänaval ummikus istumise asemel kasutada paralleelset Koidu tänavat, siis nüüd on ka see ehitustööde tõttu üles kaevatud. Foto: Mihkel Maripuu

Kohe pärast jaanipäeva saavad teetööd Tallinnas uue hoo sisse ning mitmes piirkonnas muutub liiklemine keeruliseks.

Kesklinnas Suur-Ameerika tänaval hakkab Tallinna Vesi sel nädalal ehitama uusi vee- ja kanalisatsioonitrasse, mille tõttu on suur osa tänavast liiklusele mitu nädalat täielikult suletud. Ehitustöödest tingituna on alates tänasest, 25. juunist suletud autoliiklus Suur-Ameerika tänava Toom-Kuninga ja Õllepruuli tänava vahelisel lõigul.

Aga see pole veel kõik. Tõenäoliselt suureneb juba praegu üle koormatud Tehnika tänaval liikluskoormus veelgi. Kui siiani õpetas näiteks mobiilirakendus Waze autojuhte, et õhtusel tipptunnil Tehnika tänaval Endla tänava poole liikudes võiks ummikus istumise asemel sõita mööda paralleelset Koidu tänavat või isegi läbi terve Uue Maailma asumi Toom-Kuninga tänava kaudu Suur-Ameerika tänavale ja sealt Mustamäe poole, siis nüüd saab see rõõm läbi.

Tagasi üles