Balti jaam on juulis nädal aega rongiliikluseks suletud

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Foto: Elmo Riig

Balti jaam on juulis nädal aega rongiliikluseks suletud ja reisirongide algus- ning lõpp-peatused asuvad Lillekülas, Kitsekülas ja Tallinn-Väike jaamas.

Reisirongiliiklus Balti jaamas suletakse 15.–21. juulini seoses Paldiski maantee jalakäijate tunneli ehitamisega.

«Seitsmel päeval alustavad ja lõpetavad Elroni rongid reisid läänesuunal Lillekülas, ida- ja lõunasuunal Kitsekülas ja edelasuunal Tallinn-Väike jaamas. Ajutine liikluskorraldus muudab ka rongide väljumis- ja saabumisaegasid ning seetõttu tasub need enne reisimist üle kontrollida,» ütles Elroni kommunikatsioonijuht Kristo Mäe. Ajutiste peatuste ja Balti jaama vahel asendusbussid ei liigu ning reisijatel tuleb kasutada linnatransporti.

Läänesuuna rongid (Keila, Kloogaranna, Paldiski, Turba) liiguvad 15.–21. juulini ajutiselt Lilleküla peatuseni ning ida- ja kagusuuna rongide (Aegviidu, Narva, Rakvere, Tartu, Valga, Koidula) ajutiseks alg- ja lõpp-peatuseks on Kitseküla. Edelasuuna (Rapla, Türi, Viljandi) rongid sõidavad sel perioodil Tallinn-Väike peatuseni.

Elroni reisijad saavad perioodil 15.–21. juuli kasutada tasuta ühistranspordi kõiki liine, mis läbivad Ülemiste, Tallinn-Väikse ja Tondi raudteepeatusi. Tasuta sõiduõigus hakkab kehtima trollis nr 4, trammis nr 4, bussides nr 7, 12, 13, 15, 45, 49, 54, 64, 65 Ülemistele, bussides nr 5, 14, 16, 18, 18A, 20, 20A, 28, 32 ja 36 Tondile ja Tallinn-Väikesse ning bussis nr 73.

Ajutine liikluskorraldus muudab ka rongide väljumis- ja saabumisaegasid, millega saab tutvuda Elroni veebilehel tutvuda alates juulikuust.

Tagasi üles