Sõbrad nägid Läänemaal auto alla jäänud nooruki surma pealt

Alexandra Saarniit
, ajakirjanik
Copy
Parila–Kiideva teel hukkus auto alla jäänud 14-aastane poiss.
Parila–Kiideva teel hukkus auto alla jäänud 14-aastane poiss. Foto: Igaunijas Policijas un robežsardzes departaments

Läänemaal Panga külas juhtus teisipäeva pärastlõunal traagiline liiklusõnnetus, kus sai surma 14-aastane mopeedijuht. Sõpradele, kelle silme all poiss hukkus, pakutakse psühholoogilist abi.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja vahendas, et õnnetus, kus sõiduauto sõitis 14-aastasele poisile otsa, juhtus Panga külas Parila–Kiideva tee 6. kilomeetril.

Esialgse info järgi liikus nooruk paremal pool teepeenral Kiideva poole, lükates käe kõrval mopeedi. Järsu manöövri tulemusena sattus ta ette samas suunas liikunud sõiduautole Škoda Octavia, mida juhtis 52-aastane mees. Nooruk hukkus sündmuskohal.

Teismelise sõbrad, kellega enne õnnetust koos oldi, nägid ta surma pealt. «Sõprade sõnul üritas poiss joostes mopeedi käivitada, kui kaldus ootamatult järsult vasakule ja põrkas kokku teel liikunud autoga. See on esialgne sündmuspaigal kogutud info, mida alustatud kriminaalmenetluses põhjalikult nii tunnistajate ülekuulamisega kui ka ekspertiisidega välja selgitada soovime,» ütles Haapsalu politseijaoskonna menetlusgrupi juht Vello Palmits.

Tagasi üles