Päevatoimetaja:
Mai-Brit Jürman

Enda geeniandmetega tutvus kahe ööpäevaga viiendik doonoritest

Külastajaid on MinuGeenivaramus olnud veidi üle 48 tunni jooksul umbes 53 000. Ehk siis veerandik kõigist geenivaramu doonoritest.
Külastajaid on MinuGeenivaramus olnud veidi üle 48 tunni jooksul umbes 53 000. Ehk siis veerandik kõigist geenivaramu doonoritest. Foto: Minugeenivaramu kuvatõmmis

Teisipäeval avas Tartu Ülikooli geenivaramu uue veebilehe MinuGeenivaramu. Külastajate huvi oli suur, sest 48 tunni jooksul külastas veebilehte üle 50 000 inimese. 

«Tujud on väga head ja kõik on elevil! Kõigil on nii hea meel, et oleme jõudnud nii suure saavutuseni ja saame lõpuks nii paljudele geenidoonoritele rõõmu valmistada. Tavaliselt tähistame teadusartiklite ilmumist, aga täna on hoopis teistsugune rõõm majas – suutsime midagi geenidoonoritele tagasi anda,» lausus Postimehele Geenivaramu juht Lili Milani. 

Eriti suurt rõõmu pakub see, et geenivaramu on saanud vingetelt IT-ettevõtete juhtidelt positiivset tagasisidet ja kiidusõnu. «See kiitus läheb siis otse meie arendajatele ning core-tiimile, kelle üle oleme ise ka väga uhked!» tänas Milani. 

Tagasi üles