Päevatoimetaja:
Mai-Brit Jürman

Varro Vooglaid: see on EKRE autodestruktsioon (3)

Copy
Varro Vooglaid
Varro Vooglaid Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

EKRE fraktsiooni liige Varro Vooglaid võib-olla veel üks lahkuja, aga pole veel otsust teinud. Olen murelik ja jälgin mis edasi saab, kuid pole veel tuleviku osas otsustanud, sõnab Vooglaid. 

Varro Vooglaid, kes ei kuulu küll EKREsse, on aga erakonna riigikogu fraktsiooni liige, sõnab, et see, mida ta näeb, on EKRE-poolne enesehävitus. «Ma olen pikka aega väga murelikult jälginud, kuidas sisemised suhted üha halvemaks muutuvad.» Vooglaid räägib, et tema ei näe konflikti põhjustena niipalju maailmavaatelisi erinevusi, vaid inimsuhteid. «Nagu ikka, inimeste omavahelised suhted ja konfliktid, mis üha kasvavad ja kasvavad ning mida ei suudeta enam lahendada.»

Postimehele on viidatud, et Vooglaid ise võiks olla üks võimalik lahkuja EKRE fraktsioonist. Et Voogalaidu ei huvita poliitikataktika ja nagu Jaak Valge sõnab: «Varro ajab oma igavikulist asja,» aga et temalegi ei meeldi autokraatlik juhtimine, sisedemokraatia kadumine ning vulgaarsused ja labasused. Vooglaid ise detailidesse laskuma ei hakka, möönab oma murelikkust, aga sõnab, et pole EKRE fraktsioonist lahkumise osas otsust teinud. «Ma mõtlen ja jälgin, mis edasi saab, aga ma ei ole otsustanud.»

Tagasi üles