Päevatoimetaja:
Mai-Brit Jürman

Puhas vesi – puhas külalislahkus

Copy
Noorus SPA Hotel maja
Noorus SPA Hotel maja Foto: Noorus Spa Hotel

2024. aasta mais astus Narva-Jõesuus asuv Noorus SPA hotell olulise sammu oma külaliste teeninduskvaliteedi tõstmise ja keskkonna eest hoolitsemise suunas, paigaldades ettevõtte Aquaphor International uusima veepuhastussüsteemi. See uuenduslik lahendus ei taga mitte üksnes kõrgeima kvaliteediga vett, vaid toob kaasa ka palju muid eeliseid nii hotellile kui ka selle külalistele.

Süsteemi tehnoloogiline alus on palju aastaid Iisraelis aset leidnud uurimis- ja arendustegevuse tulemus, mille raames loodi täiustatud pöördosmoositehnoloogia APRO. Selle peamine eelis on autonoomia ja usaldusväärsus. Noorus SPA Hotell suudab end nüüd täiesti iseseisvalt varustada kõige puhtama veega. Isegi kui peamise allika, teie enda kaevuga, midagi juhtub, ei ole sellest probleemi: süsteem suudab puhastada ja magestada merevett, tagades pideva juurdepääsu turvalisele ja kvaliteetsele mageveele.

Noorus OÜ juhatuse liikme Dmitri Antonovi sõnul tasuvad investeeringud sellesse täiustatud veepuhastussüsteemi end ära juba aastaga ja seda tänu desinfitseerimisvahendite kasutamise olulisele vähenemisele ning vee soojendamise, kütte ja seadmete hoolduse madalamatele kuludele. See mitte ainult ei vähenda tegevuskulusid, vaid vabastab ka täiendavaid ressursse hotelli teeninduse ja infrastruktuuri edasiseks täiustamiseks. „Püüame tagada oma külalistele parimad tingimused puhkamiseks ning uus veepuhastussüsteem on järjekordne samm selles suunas,” märgib Antonov. „Oleme uhked, et saame rakendada nii kaasaegseid lahendusi, mis toovad kasu mitte ainult äritegevusele, vaid ka keskkonnale.”

Aquaphori asepresident Alexander Bohlin.
Aquaphori asepresident Alexander Bohlin. Foto: Anton Popkov

Aquaphor süsteem vähendab oluliselt puhastusvahendite jääkide sattumist keskkonda. Seistes silmitsi ülemaailmsete keskkonnaprobleemidega, nagu veereostus ja kliimamuutused, on sellel võtmeroll. „Me suhtume äritegevusse vastutustundlikult ja mõistame selle mõju keskkonnale,” kommenteerib Antonov. „Loodame, et uut tehnoloogiat hindavad kõrgelt nii külalised kui ka kohalikud kogukonnad.”

Terviseameti poolt juba läbiviidud analüüsid näitavad, et pöördosmoossüsteemiga puhastatud vesi vastab täielikult ka kõige rangematele kvaliteedinõuetele. Näiteks on pliisisaldus puhastatud vees alla 0,3 µg/l, mis on tunduvalt alla lubatud piiri, milleks on 10 µg/l. Ka teised näitajad on tunduvalt allpool lubatud norme, mistõttu võivad külastajad ja töötajad olla kindlad, et basseinides, restoranides ja hotellitubades kasutatav vesi on ohutu ja puhas.

Uusima veepuhastussüsteemi kasutuselevõtt Noorus SPA Hotellis ei ole pelgalt tehnoloogiline uuendus, vaid osa ettevõtte üldisest strateegiast luua keskkonnasõbralik ja mugav keskkond. See on oluline samm loodusvarade hoidmise ja jätkusuutliku tuleviku tagamise ning külaliste ja kohalike elanike elu- ja vaba aja veetmise kvaliteedi parandamise suunas. Nüüd saavad nad nautida puhtaimat vett, teades, et hotell ei mõtle ainult nende mugavusele, vaid ka tervisele ja heaolule.

  • Noorus SPA Hotell asub Ida-Virumaal Narva-Jõesuus. Hotell pakub majutus-, toitlustus- ja ürituste korraldamise teenust. Hotellis on üks Eesti suurimaid veekeskusega spaakomplekse.
  • Aquaphor International, mille peakontor asub Narvas, on Euroopa suurim veepuhastusseadmete tootja. Ettevõtte tehastes Narvas ja Sillamäel töötab 1600 inimest.
Copy
Tagasi üles