Päevatoimetaja:
Mai-Brit Jürman

Eesti näitleja dubleeris Netflixi uues seriaalis Benedict Cumberbatchi

Copy
Viktor Marvinil on pöial püsti – äsja ekraanile jõudnud Netflixi seriaal «Eric», mida ta dubleerida aitas, ei tohiks filmihuvilisi külmaks jätta.
Viktor Marvinil on pöial püsti – äsja ekraanile jõudnud Netflixi seriaal «Eric», mida ta dubleerida aitas, ei tohiks filmihuvilisi külmaks jätta. Foto: Erakogu

Endine Vene Teatri näitleja Viktor Marvin pööras pärast lahkumist teatrist tööelus uue lehekülje. Õpitud ametit pole ta jätnud, vaid sellele on lisandunud teisi põnevaid pakkumisi, millest üks tuli maailma populaarseimalt multimeediakeskkonnalt Netflix.

37-aastase Marvini häält kuuleb äsja Netflixi vaatajateni jõudnud Briti stsenaristi Abi Morgani psühholoogilises trilleris «Eric», kus ta dubleerib vene keelde peaosalist, nukunäitlejat Vincentit (samuti tema loodud nukku, kes on justkui mehe alter ego) kehastavat Hollywoodi staari Benedict Cumberbatchi.

Marvini sattumist filmidublaaži ei saa siiski pidada pelgalt juhuseks, sest ta on lugenud ja loeb jätkuvalt tekste [Duo Media kanalitelgi nähtavatele] animafilmidele ning on dubleerinud paari mängufilmi.

Tagasi üles