Päevatoimetaja:
Mai-Brit Jürman

Suri endine poliitik Kalev Kallo (1)

Copy
Kalev Kallo
Kalev Kallo Foto: Taavi Sepp

Endine Keskerakonna liige Priit Toobal kirjutas sotsiaalmeedias, et suri Keskerakonna asutajaliige Kalev Kallo. 

«Puhka rahus, hea Kalev! Sain täna hommikul pealinnast kurva uudise. Meie seast on lahkunud hea sõber, Keskerakonna asutajaliige, Kalev Kallo,» kirjutas Toobal. 

«Töötasime Kaleviga pea kümme aastat koos. Minu peasekretäriks olemise ajal oli Kalev suurema osa ajast erakonna finantssekretär. Samuti töötasime koos riigikogus, kus fraktsioonitoas pinginaabrid olime. Koos olime ka Keskerakonna juhatuses,» lisas Toobal. 

Toobali sõnul oli Kalev Kallol asjadest selge arusaam ja alati oma arvamus, mille ta ka julgelt välja ütles. «Minul oli tema suhtes sügav lugupidamine,» lisas Toobal. 

Kalev Kallo oli Keskerakonna asutajaliige, minister, Tallinna linnavolikogu esimees, Tallinna abilinnapea ja mitmes koosseisus riigikogu liige. «Puhka rahus, hea sõber.»

Kalev Kallo kuulus 1991. aastast Keskerakonda. 1995. aastal oli ta Tiit Vähi teises valitsuses teede- ja sideminister. Alates 30. aprillist 2015 kuni 2017. aastani oli ta Tallinna linnavolikogu esimees. Lisaks ametitööle on Kalev olnud poksiliidu president ja Eesti Panga nõukogu liige. 

Tagasi üles