Päevatoimetaja:
Mai-Brit Jürman

Tee märgistamine ja spordivõistlused segavad nädalavahetusel liiklust (1)

Copy
Duatlon. Foto on illustreeriv.
Duatlon. Foto on illustreeriv. Foto: Siim Ausmees

Tee märgistamine Jõgevamaal, duatlonivõistlus Viljandimaal ning rattavõistlused Tartu- ja Põlvamaal toovad endaga nädalavahetusel kaasa liikluspiirangud.

Jõgevamaal Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 130.-133. kilomeetril Neanurmes jätkub laupäeval tee märgistamine. Kehtib kiiruspiirang kuni 50 km/h ning üks sõidurada on suletud mõlemas sõidusuunas. Liiklust reguleerivad reguleerijad.

Viljandimaal Vastsemõisa-Võlli-Suure-Jaani teel toimuvad laupäeval kell 10-18 Eesti meistrivõistlused duatlonis. Võistlusalas kehtib kiiruspiirang kuni 50 km/h, liiklust reguleerivad reguleerijad ning Pärakülas on võistluse tõttu teelõik ajutiselt suletud.

Tartumaal Tartu lähistel toimub laupäeval kell 10-15 jalgrattavõistlus Ladies Tour of Estonia. Rada kulgeb läbi Tõrvandi, Haaslava, Roiu, Melliste ja Võnnu. Sealkandis liiklejatel tuleb olla ettevaatlik ja sõidu planeerimisel arvestada täiendava ajakuluga. Võistluse ajal kehtib kiiruspiirang 50 km/h ja liiklust reguleerivad reguleerijad.

Tartu- ja Põlvamaal teedel toimub pühapäeval kell 8-18 43.Tartu rattaralli. Sõit algab ja lõpeb Tartus. Rada kulgeb Lõuna-Eesti maanteedel läbi Kastre, Kambja ja Nõo valla. Võistlustrassi ristmikel kehtib kiiruspiirang kuni 50 km/h ning liiklust reguleerivad reguleerijad. Liiklejatelt palutakse mõistvat suhtumist ratturitesse.

Tagasi üles