Päevatoimetaja:
Mai-Brit Jürman

Teetööd ja maanteejooks segavad neljapäeval liiklust

Copy
Teetööd.
Teetööd. Foto: Tartu linnavalitsus

Silla puhastamine Raplamaal, ristmiku ehitus Harjumaal, teekatte markeerimine Jõgevamaal ning maanteejooks Võrumaal muudavad neljapäeval liikluskorraldust.

Rapla maakonnas puhastatakse kell 9.30-16 Tallinna–Pärnu–Ikla teel Konuvere ja Päärdu silda. Tööde alas kehtib kiiruspiirang kuni 30 km/h.

Harju maakonnas Kumna-Vääna tee 8. kilomeetril suletakse kell 7-19 üks sõidusuund seoses uue ristmiku ehitusega. Tööde alas kehtib kiiruspiirang kuni 70 km/h.

Jõgeva maakonnas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 133.-136. kilomeetril Neanurme ja Pikknurme vahelisel lõigul on kiirus piiratud ja kordamööda üks sõidurada mõlemas suunas suletud teekatte markeerimise tõttu. Tööd on liikuvat laadi ja kestavad reede õhtuni. Transpordiamet palub liiklejatel jälgida ajutist liikluskorraldust.

Võru maakonnas on seoses 43. Võru-Väimela maanteejooksuga kehtestatud Võru ja Väimela vahelisel teelõigul mitmeid ajutisi liikluspiiranguid. Transpordiamet palub sealkandis liiklejatel olla ettevaatlik ja sõidu planeerimisel arvestada täiendava ajakuluga.

Tagasi üles