Päevatoimetaja:
Mai-Brit Jürman

Tallinn tutvustab Paldiski maantee jalakäijate tunneli projekti

Copy
Paldiski maantee tunnel.
Paldiski maantee tunnel. Foto: Tallinna linnavalitsus

Paldiski maantee ja Tehnika tänava ristmikule kavandatava jalakäijatunneli rajamise plaani tutvustatakse kolmapäeval kõigile huvilistele.

Tutvustus toimub kolmapäeval, 22. mail kell 17.30 Microsoft Teams’i vahendusel. «Inimesed saavad ohutut ja meeldivat Paldiski maantee tunnelit kasutada, kui nad kõnnivad jalgsi ning ratturid saavad sealsamas varsti liikuda uuel rattateel. Sõiduteel jääb autodele ja ühistranspordile eelnevalt läbi analüüsitud väga hea läbilaskevõime ning millest ummikute vähenedes kõik võidavad,« ütles abilinnapea Pärtel-Peeter Pere.

Paldiski maantee ja Tehnika tänava ristmikule rajatav jalakäijatunnel võimaldab ohutut pääsu läbi raudtee muldkeha, ühendades paremini Kristiine, Kesklinna ja Põhja-Tallinna linnaosad. Uus lahendus suunab jalakäijad olemasoleva kitsa raudteeviadukti all oleva kõnnitee asemel uude valgustatud tunnelisse, muutes liiklemist oluliselt ohutumaks.

Veebikohtumisele on oodatud kõik, kes soovivad projektiga lähemalt tutvuda, saada informatsiooni ehitustööde kohta ning vajadusel küsida küsimusi otse projekteerijatelt või linnaosa esindajatelt. Projekti avalik tutvustus toimub Microsoft Teams’i vahendusel: https://tinyurl.com/paldiskimnttunnel (Teams-i tarkvara allalaadimine pole vajalik, soovitatav on kasutada Microsoft Edge või Chrome veebilehitsejat).

Kohtumine salvestatakse ning on hiljem järelvaadatav projekti veebilehel.

Tagasi üles