Päevatoimetaja:
Mai-Brit Jürman

Tatjana Lavrova loobus Lasnamäe linnaosa vanemaks kandideerimast (6)

Uus Lasnamäe linnaosa vanem Tatjana Lavrova.
Uus Lasnamäe linnaosa vanem Tatjana Lavrova. Foto: Eero Vabamägi

Lasnamäe linnaosa vanema kandidaadiks esitatud Tatjana Lavrova otsustas kandideerimisest loobuda.

«Minu sõnu on valesti mõistetud ja olen seetõttu sattunud avalikkuse surve alla. Ma ei soovi selle survega kaasneva löögi alla seada sotsiaaldemokraate ja Tallinna linnavalitsust, mistõttu loobun kandideerimast Lasnamäe linnaosa vanemaks,» ütles Tatjana Lavrova.

«Ma tänan kõiki, kes mu kandidatuuri toetasid ja mulle kaasa elasid. Kindlasti panustan ka edaspidi Lasnamäe arengusse, aga seda siis mitte linnaosa vanemana, vaid aktiivse kodanikuna,» lisas Lavrova.

Sotsiaaldemokraatide Tallinna piirkonna juhatus esitas kolmapäeval Lasnamäe linnaosavanema kandidaadiks Tatjana Lavrova. 

Tatjana Lavrova on viimased pea viis aastat töötanud STEP-programmi peanõustaja, vabatahtlike võrgustiku koordinaatori ja meediajuhina. Programm aitab 14–29-aastaseid õigusrikkumise taustaga noori tööle või õppima asumisel. Lavrova on ka varem erinevates programmides nõustanud riskigruppidesse kuuluvaid noori. Ta on holistiline regressiooniterapeut ning düsleksia, düsgraafia ja hüperaktiivsuse korrigeerija lastel, noorukitel ja täiskasvanutel.

Lavrova on ka talgupäeva «Teeme ära» ja maailmakoristuspäeva üks algatajaid ja eestvedajaid ning «Teeme ära» logo autor. Ta on olnud ETV+ hommikuprogrammi rohelise keskkonna rubriigi saatejuht ja toimetaja ning nädalalehe Den za Dnjom ajakirjanik-toimetaja. Ta on kirjutanud seitse näidendit ja mitu muinasjuttu lastele.

Lavrova on omandanud bakalaureusekraadi rootsi filoloogia erialal. Ta on õppinud tegevusteraapiat, holistilist regressiooniteraapiat ning düsleksia, düsgraafia ja ADHD korrigeerimist.

Tagasi üles