Päevatoimetaja:
Sven Randlaid
6662387

Ukraina sõja puhkemise NATO arvele kirjutav Sergei Maasin: Eestis on russofoobia (23)

Laulja Sergei Maasin rääkis portaalile Rus.Postimees, miks ta praegu Eestis Jossif Kobzoni laule laulab ning kuidas ta suhtub Venemaasse, Putinisse ja tema vallandatud agressiivsesse sõtta.
Laulja Sergei Maasin rääkis portaalile Rus.Postimees, miks ta praegu Eestis Jossif Kobzoni laule laulab ning kuidas ta suhtub Venemaasse, Putinisse ja tema vallandatud agressiivsesse sõtta. Foto: sergeimaasin.ee

Peamiselt Eesti venekeelsele elanikkonnale tuntud laulja Sergei Maasin on kokku pannud kontserdikava, kus tulevad esitusele lisaks Georg Otsa, Jaak Joala ja Freddie Mercury lauludele ka lood Muslim Magomajevi, Jossif Kobzoni ja Juri Šatunovi repertuaarist. Maasin ütleb, et kuigi publik ootab temalt ka Kobzoni hitti «Võidupüha», siis seda ta ei laula.

Kontserdi «Kauge tähevalgus» produtsent ja laulja, 73-aastane Sergei Maasin rääkis Rus.Postimehele, miks Kobzoni laule praegu Eestisse üldse vaja on ning selgitas oma seisukohti Venemaal esinemise ning Putini ja tema vallandatud sõja kohta Ukrainas, mille ajendiks oli tema sõnul NATO laienemine Ukrainasse.

Te annate maikuus Tallinnas kaks kontserti. Kas need on teie soolokontserdid?

Tagasi üles